Nea Radio

Korona-smitten i Stjørdal:

Henstiller sterkt til bruk av munnbind

Vil ha munnbind på flybussen: Kommunedirektør i Stjørdal, Tor Jakob Reitan går sammen med kommunedirektøren i Trondheim ut med en henstilling om at folk bruker munnbind på flybussen. Foto: Skjermbilde

Tirsdag ettermiddag gikk Stjørdal og Trondheim kommune ut med en felles oppfordring om at folk som reiser med flybussen bruker munnbind.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2020 kl 18:32

- Et grenseløst virus krever et grenseløst samarbeid, for å bli slått ned.

Det sier kommunedirektør i Stjørdal, Tor Jakob Reitan om den felles pressemeldingen som kom fra Stjørdal og Trondheim kommune tirsdag kveld.

I pressemeldingen nevnes det at de to byene er sterkt knyttet til hverandre. Nærmere 4000 personer pendler daglig i jobb og fritid mellom de to kommunene.

De henstiller nå sterkt til at munnbind brukes på flybussen med umiddelbar iverksettelse, og utelukker ikke at det kan komme pålegg om dette på et senere tidspunkt med hjemmel i smittevernlovgivningen.

Ingen nye smittetilfeller

Kommunedirektøren i Stjørdal kan også fortelle at det ikke er registrert nye smittede i kommunen.

- Det er ikke registrert smittede mandag og tirsdag. Selv om vi fortsatt venter på noen prøvesvar er vi forsiktige optimister, avslutter han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...