Nea Radio

Henrik Fuglem videre i The Voice

18 år gamle Henrik Fuglem fra Selbu er videre i The Voice. Foto: TV2

Morten Harket valgte selbyggen Henrik Fuglem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

18 år gamle Henrik Fuglem kom videre i The Voice på TV2 fredag kveld, med framføringen av låta «Attention» med Charlie Puth. Det var mentor Morten Harket som i de siste sekundene av låta, trykket på knappen og sendte ham videre.

– Du har veldig god timing og du har bra lyd på stemmen din, sa Harket.

– Jeg synes du gjorde en dødskul performance. Du har masse energi og viser musikalsk kvalitet, sa mentor Martin Danielle, som samtidig påpekte at han ikke likte tolkningen av låta.

Yosef Wolde-Mariam fortalte at han var nære ved å trykke på knappen.

– Hvis du ikke hadde gått videre, så hadde jeg følt det var veldig urettferdig, sa han.

Var med i Norske talenter og MGP jr

Dette er ikke første gang Fuglem er å se på tv-skjermen. Da han var 12-13 år kom han til finalen i Norske talenter. Han har også vært i finalen i MGP junior med bandet sitt «Dråkmat».

– Etter Norske talenter og MGP junior kom jeg i stemmeskiftet, og stemmen min ble gradvis dårligere. Det var et halvt år der hvor jeg ikke likte å synge i det hele tatt, fordi jeg syntes stemmen min var helt forferdelig, forteller Fuglem til TV2.

– Men etterhvert bygde stemmen min seg oppover og oppover igjen.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Jeremy Shifflett fra Texas og Tydal kom dessverre ikke videre i The Voice. Foto: TV2

Ingen snudde seg for Jeremy

Jeremy Shifflett, kommer fra Texas, men bor i Tydal, og var også å se på The Voice fredag. Han sang «Midnight Train To Memphis» av The Steeldrivers, men kom dessverre ikke videre.

– Du har litt av et instrument der, og da mener jeg ikke på gitaren, sa Harket etter Shifflett sin fremføring.

– Hvis jeg skal gi deg en kommentar, så bør du tenke mindre på lyden av stemmen din og mer på «faen ta deg»-holdningen og bare la det skje. Det er mye i stemmen din, mye bra, sa Harket.

Lene Marlin var enig med Harket.

– Jeg savnet historiefortellingen i sangen. Du tenker for mye på stemmen, men du har gode kvaliteter, så det var en fin opptreden, sa hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...