Nea Radio

HellRX 2021 blir tidenes VM-runde

Folkefest: HellRX lover tidenes VM-runde på Lånkebanen i 2021. Arkivfoto HellRX 2019 Foto: Jakub Nitka

Nå er hovedkomiteen godt i gang med arbeidet for å lage tidenes VM-runde på Lånkebanen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2020 kl 00:42

I samarbeid med erfarne ledere for de ulike områdene, planlegges alle detaljer som skal være på plass til arrangementet i 2021.

Neste års hovedkomite har lang og bred erfaring i verdensmesterskapet i rallycross. Flere har vært med siden starten av WorldRX.

Hovedkomiteen for HellRX 2021: Fra venstre Willy Fossen (Kiosksjef), Trine Gåre (organisasjonssekretær), Tore Kristoffersen (eventsjef), Annette Tollefsen Jensen (daglig leder), Paul Joar Overvik (NK og sjef arena), Janne Marit Fossen (funksjonærsjef) og Tor Inge Overrein (sjef ytre sikkerhet). Foto: HellRX

- Vi hadde planlagt arrangementet i 2020 i detaljer, men på grunn av avlysningen av årets arrangement, får vi muligheten til å forbedre alle områdere ytterliger, sier daglig leder for HellRX, Annette Tollefsen Jensen

Til neste års løp skal banen forbedres. Hun forteller at flere kantsteiner og sikkerhetsgjerder skal gjøre sikkerheten bedre, banen skal modifiseres noe og de ser på muligheten for å bygge et nytt tårn.

Inn med elektriske biler

En del av neste års satsing i VM-rundene er el-biler. Fra neste år kommer disse inn i en egen klass.

- Vi skal rigge banen og kurse mannskap med hensyn til el-biler, som skal være med i 2021. Disse bilene trenger lademuligheter og mannskapet trenger kompetanse på redningsarbeid for disse bilene, sier Jensen.

Dersom det blir slik komiteen ønsker blir neste års runde på Lånkebanen tidenes VM-runde, spesielt med tanke på at det blir flere nye konkurranseklasser.

- Det vil være nye klasser som det er knyttet stor spenning til. Nysatsning fra FIA og internasjonale bilprodusenter er spennende, og bilprodusenter pusher på, slik at WorldRX skal bli et enda bedre arrangement, sier Paul Joar Overvik som er NK i Hovedkomiteen og ansvarlig for arenaen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...