Nea Radio

RBK-Helland:

– Hellig overbevist om at vi har det beste laget

Pål Andre Helland Foto: Per-Erik Ofstad

Rosenborg sliter med poengfangsten og er under press før møtet med Bodø/Glimt. Pål-André Helland mener likevel at klubben har det beste laget i Eliteserien.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2020 kl 09:40

Helland lufter sine tanker rundt situasjonen i Rosenborg i et intervju på klubbens nettsider.

– Jeg er hellig overbevist om at vi har det beste laget, det mener jeg fortsatt. Det handler om å roe seg ned, slappe av og ikke være så engstelig, sier 30-åringen.

Han er ventet å være tilbake på banen torsdag etter at Molde-kampen gikk fløyten som følge av en støl legg.

Vil ha mer ro

RBK står med ett poeng etter to serierunder. Sist lørdag ble det 0-1-tap i storkampen mot Molde. Det økte presset på trener Eirik Horneland og hans mannskap. Etter to kamper har seiersvante Rosenborg fortsatt til gode å score.
Helland skriver ut følgende resept for å få større fart på poengfangsten:

– Vi må ha enda mer ro i måten vi skal komme oss framover på, vi trenger ikke å score tre-fire sekunder etter å ha vunnet ballen. Det handler om å holde ballen sentralt og få spilt der, det har vi mer enn nok ferdigheter til. Jeg tror det skal bli bra, sier han.

Det er ikke første gang at Helland og lagkameratene starter serien beskjedent. Både i 2018 og for ett år siden sto RBK med samme antall poeng som nå etter to serierunder.

Sjelden vare

Torsdagens motstander Bodø/Glimt har innledet formidabelt og topper tabellen etter to serierunder. I forrige runde ble Haugesund nedsablet med 6-1.

På sine nettsider skriver Glimt at klubben ikke har reist til Trondheim som serieleder siden 27. juni i 1993. Det er altså nesten helt nøyaktig 27 år siden. Den gangen var flere av dagens Glimt-profiler ikke født.

Oppgjøret i 1993 endte for øvrig 2-2, og RBK ble til slutt seriemester foran Glimt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...