ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Helleland og Lønseth på topp i Sør-Trøndelag

Linda Hofstad Helleland Foto: Nils Kåre Nesvold

Høyre i Sør-Trøndelag har i dag avholdt nominasjonsmøte og stortingslisten for valgkretsen er nå klar. Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland topper listen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Jeg hadde aldri trodd den den gangen jeg ble valgt inn i Klæbu Unge Høyre at jeg skulle få være en del av Erna Solbergs team gjennom to regjeringsperioder, og være med på å lede Norge i en av de vanskeligste periodene etter krigen. Nå skal vi bruke det neste året på å sikre en historisk valgseier slik at Erna kan gå inn i en tredje valgperiode og lede landet trygt gjennom og ut av koronakrisen, sier Hofstad Helleland.

Høyre i Sør-Trøndelag nominerte lørdag sine kandidater til neste års stortingsvalg.

- Det er et fantastisk lag Høyre nå presenterer for trønderske velgere. Dette er folk som jobber for videre utviklingen av hele Trøndelag og vil skape entusiasme og begeistring i et parti som er topp motivert for å drive valgkamp for Høyre i bygd og by, uttaler Christian Ingebrigtsen, leder for nominasjonskomiteen.

Høyre har med disse kandidatene toppet laget som skal sikre Erna Solberg et historisk gjenvalg. Mari Holm Lønseth er glad for fornyet tillit på andre plass.

- Vi trenger et sterkt Høyre i Trøndelag for fortsatt satsing på kunnskap, forskning og arbeidsplasser. Dette skal bidra til at Norge lykkes med det grønne skiftet, jobbskaping og bedre velferd, sier Holm Lønseth.

Guro Angell Gimse er takknemlig for muligheten til å kjempe for fylkeslagets tredje mandat.

- Jeg er topp motivert og gleder meg til valgkamp, sier Gimse.

- Vi vil jobbe for å oppnå et tredje mandat for Høyre i Sør-Trøndelag. Vi har opplevd stort engasjement og entusiasme fra medlemmer og lokalforeninger i arbeidet med lista. Det er et samlet lag som står klart til å sikre Erna fire nye år i regjering, sier fylkesleder i Trøndelag Høyre Michael Momyr.

Toppkandidatene lover full innsats fra Trøndelag inn mot stortingsvalget.

- Norge trenger mer enn noen gang en statsminister som styrer landet trygt, som bidrar til nye jobber og at flere blir inkludert i arbeidslivet. Vi skal fortsette en historiske satsing på samferdsel og bygging av E6 gjennom Trøndelag, pasientens helsevesen og en bedre skole, sier Hofstad Helleland.

Dette er Sør-Trøndelag Høyres liste:

1. Linda Hofstad Helleland

2. Mari Holm Lønseth

3. Guro Angell Gimse

4. Jan Grønningen

5. Dag Willmann

6. Niklaus Haugrønning

7. August Dybvad Grøntvedt

8. Ingvill Dalseg

9. Christianne Bauck-Larssen

10. Kjetil Reinskou

11. Ismacil Muyhadin

12. Rolf Jarle Brøske

13. Kristin Strømskag

14. Karl Erik Haug

15. Eva Lundemo Fosmo

16. Ove Vollan

Nøkkelord

ANNONSE