Nea Radio

Helleland og Lønseth på topp i Sør-Trøndelag

Linda Hofstad Helleland Foto: Nils Kåre Nesvold

Høyre i Sør-Trøndelag har i dag avholdt nominasjonsmøte og stortingslisten for valgkretsen er nå klar. Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland topper listen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Jeg hadde aldri trodd den den gangen jeg ble valgt inn i Klæbu Unge Høyre at jeg skulle få være en del av Erna Solbergs team gjennom to regjeringsperioder, og være med på å lede Norge i en av de vanskeligste periodene etter krigen. Nå skal vi bruke det neste året på å sikre en historisk valgseier slik at Erna kan gå inn i en tredje valgperiode og lede landet trygt gjennom og ut av koronakrisen, sier Hofstad Helleland.

Høyre i Sør-Trøndelag nominerte lørdag sine kandidater til neste års stortingsvalg.

- Det er et fantastisk lag Høyre nå presenterer for trønderske velgere. Dette er folk som jobber for videre utviklingen av hele Trøndelag og vil skape entusiasme og begeistring i et parti som er topp motivert for å drive valgkamp for Høyre i bygd og by, uttaler Christian Ingebrigtsen, leder for nominasjonskomiteen.

Høyre har med disse kandidatene toppet laget som skal sikre Erna Solberg et historisk gjenvalg. Mari Holm Lønseth er glad for fornyet tillit på andre plass.

- Vi trenger et sterkt Høyre i Trøndelag for fortsatt satsing på kunnskap, forskning og arbeidsplasser. Dette skal bidra til at Norge lykkes med det grønne skiftet, jobbskaping og bedre velferd, sier Holm Lønseth.

Guro Angell Gimse er takknemlig for muligheten til å kjempe for fylkeslagets tredje mandat.

- Jeg er topp motivert og gleder meg til valgkamp, sier Gimse.

- Vi vil jobbe for å oppnå et tredje mandat for Høyre i Sør-Trøndelag. Vi har opplevd stort engasjement og entusiasme fra medlemmer og lokalforeninger i arbeidet med lista. Det er et samlet lag som står klart til å sikre Erna fire nye år i regjering, sier fylkesleder i Trøndelag Høyre Michael Momyr.

Toppkandidatene lover full innsats fra Trøndelag inn mot stortingsvalget.

- Norge trenger mer enn noen gang en statsminister som styrer landet trygt, som bidrar til nye jobber og at flere blir inkludert i arbeidslivet. Vi skal fortsette en historiske satsing på samferdsel og bygging av E6 gjennom Trøndelag, pasientens helsevesen og en bedre skole, sier Hofstad Helleland.

Dette er Sør-Trøndelag Høyres liste:

1. Linda Hofstad Helleland

2. Mari Holm Lønseth

3. Guro Angell Gimse

4. Jan Grønningen

5. Dag Willmann

6. Niklaus Haugrønning

7. August Dybvad Grøntvedt

8. Ingvill Dalseg

9. Christianne Bauck-Larssen

10. Kjetil Reinskou

11. Ismacil Muyhadin

12. Rolf Jarle Brøske

13. Kristin Strømskag

14. Karl Erik Haug

15. Eva Lundemo Fosmo

16. Ove Vollan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...