Annonse
Nea Radio

RBK:

Helland blir

Pål-André Helland har skrevet under ny kontrakt med Rosenborg. Den nye avtalen strekker seg ut 2022.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Etter et turbulent fjorår har vi blitt mer enige med hverandre. Det er vel slik at hvis du har dame og er på byen og kikker deg litt rundt, så kan man bli litt fristet. Men det viktigste er at man sover i riktig seng, sier Helland til RBK.no.

For det er ingen hemmelighet at Helland var fristet av en overgang til svensk fotball. Nå er den ballen for lengst lagt død. Fremtiden er i Rosenborg.

- Fristelsen kom av at jeg var litt usikker. Nå er jeg tryggere og da er Rosenborg en veldig fin plass for meg å være.

Helland ser frem til en ny sesong der både han og laget har mye å revansjere.

- Jeg synes det ser mye bedre ut. Det er et bedre miljø i garderoben og treningene er på et veldig mye høyere nivå. I tillegg er jeg revansjesugen. Jeg kan ikke være bekjent av å spille så lite som jeg gjorde i fjor, og vi kan hvert fall ikke være bekjent av at klubben havnet på tredjeplass. Og det plager meg at Molde vant serien. Jeg store planer om å endre på, sier Helland.

Helland har fått tilbakemeldinger fra supportere, venner og familie som alle har sagt at han må bli i Trondheim. Det har varmet.

- Det har vært en overveldende støtte fra folk og det setter jeg veldig stor pris på. Så er det jo selvfølgelig noen som synes det blir vel mye Pål og har lyst til å sende meg med rekommandert post nedover, men sånn er det, sier han med et smil.

Les saken på rbk.no

Nøkkelord

Annonse