Nea Radio

Helene ny leder i Blink

FOTO: Helene Arnø (45) ser fram til å styre Stjørdals-Blink Fotball. Foto: Knut Erlend Jegersen

Helene Arnø (45) er Stjørdals-Blink Fotballs nye leder. Postnordliga-klubben får dermed to kvinner i toppledelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Helene Arnø (45) er Stjørdals-Blink Fotballs nye leder. Postnordliga-klubben får dermed to kvinner i toppledelsen. Bente Ertsgaard tok nemlig gjenvalg som nestleder på årsmøtet.

Mens serien «Hjemmebane» har satt kvinnelige fotballtrenere på agendaen, tar Stjørdals-Blink Fotball i mot kvinnelige ledere med åpne armer.

Helene Arnø bor i Hegra, er opprinnelig fra Ørlandet og har ei datter på 19 år.

Arnø leste i avisen at klubben manglet leder etter Thomas Lidal Jamne takket for seg etter to år i lederfunksjonen.

-Jeg kjente Thomas fra før og tok kontakt. Deretter snakket jeg med Bente, vurderte litt fram og tilbake, snakket også med styremedlem Stig Eidem og tenkte tilslutt at dette er jo skikkelig spennende.

Hun møtte de øvrige styremedlemmene for første gang søndag kveld i konstituerende møte.

-Jeg har lest meg litt opp, smiler hun – og legger til at det er fortsatt mye å sette seg inn i.

-Hva kjennetegner deg?

-Jeg er nok kjent for å være ekstremt positiv og løsningsorientert. Jeg er veldig engasjert og kreativ. Jeg bobler over av ideer. Bra ikke alt blir satt ut i live, kanskje, ler hun..

-Jeg ser fram til å samarbeide med hele gjengen.

Stjørdals-Blink Fotball har ca 320 spillere. Klubbens A-lag er nyopprykket til toppfotballen og Postnordligaen hvor de møter Hødd i serieåpningen hjemme 14.april. I 2016 slo klubben for øvrig ut Molde FK i NM.

I Stjørdals-Blink Fotballs styre sitter også Mette Irene Holø mens Ingrid Støversten er vara. I klubbens styret sitter det altså hele fire kvinner.

-Min erfaring er at kvinner er flinkere på emosjonell intelligens. Det er viktig med den emosjonelle dimensjonen, det er min erfaring gjennom arbeid innen lederutvikling.

Helene Arnø har jobbet som lederutvikler i ti år opp mot organisasjoner, ledergrupper.

-Hva ser du frem til?

-Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min inn i styret. Jeg ønsker å bidra med økt samhandlingskvalitet og bygge relasjoner oss imellom i styret - og i klubben for øvrig, fra yngst til eldst. Det er viktig å knytte foreldrene sterkere inn i klubben. Verdiene til klubben – ærlig, ydmyk, lojal - må sitte i ryggmargen til alle i klubben. Det vil vi ha fokus på også fremover.

Nestleder Bente Ertsgaard er glad for at nettopp Helene Arnø har blir ny styreleder i Stjørdals-Blink Fotball:

-Jeg er veldig fornøyd med at lederen vi nå får, også det at hun kommer uten tidligere bakgrunn i klubben og har stor kompetanse med kommunikasjon. Nettverksbygging er hun sterk på, og hennes smittende humør er en kjempebonus i tillegg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...