Nea Radio

Lånkerevyen har premiere lørdag

Hele bygda er i form

I form: Lånkerevyen er et av de revylagene i Norge som har vunnet flest priser for sine ablegøyer. Erlend Engan og Anne Berit Sivertsen har tro på at også årets forestilling vil bli en suksess. Foto: Anne Gundersen

Nok en gang samler lånkbyggen seg for å bjuda på. Ventetiden foran årets Lånkerevy er straks over.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag har Lånkerevyen premiere og årets forestilling har fått navnet "I form". Skal man dømme etter prøvene, kan det som er et av Norges mestvinnende revylag stå inne for navnet.

– Dette blir gull, mener Anne Berit Sivertsen mens den siste finpussen foregår for fullt.

– I motsetning til tidligere år skal jeg ikke stå på scenen denne gangen. Så selv om mange av skuespillerne er nervøse, ser jeg fra salen at dette blir skikkelig bra.

Saken fortsetter under radiointervjuet

Foto: Anne Gundersen

Køkultur

Lånkerevyen har som tradisjon å arrangere billettsalg på døra på Trudvang flere uker før revyen spilles.

– Det er en høydare, det, sier Erlend Engan, aktør og tekstforfatter i laget.

– Det er helt utrolig å se at folk kommer og står i kø i all slags vær for å kjøpe billetter, litt mer artig enn at alt billettsalg går over nettet.

Døra er med

Ifølge Anne Berit og Erlend byr årets forestilling på mye nytt. I tillegg blir klassiske rekvisitter med, men med ny vri.

– Døra er med. Og når jeg sier det, så vet kjernepublikummet vårt hva det dreier seg om, sier Anne Berit og forteller at døra har vært en del av mange av sketsjene revylaget har vunnet priser for.

– Det blir liksom ikke helt revy uten.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...