Nea Radio

Stjørdals-Blink - Lillestrøm (1-4):

Nyenetue ble lyspunktet på tung dag

Nysignerte Franklin Daddys Boy Nyenetue ble byttet inn til sin debut 10 minutter etter pausen og noterte seg umiddelbart for ett mål. Foto: Knut Erlend Jegersen/Stjørdals Blink

Stjørdals-Blink ble tre nummer for små da Lillestrøm tok turen til MUS Stadion Sandskogan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2020 kl 21:05

22 minutter tok det før Lillestrøm gikk opp i føringa mot hjemmelaget. Det var bare en forsmak av det som ventet.

Scoringa kom etter et vel slått korridorfrispark, og noe kritikkverdig markeringsspill. Frisparket nådde en LSK-spiller på bakerste stolpe som headet ballen inn til Melgalvis. Den eksentriske backen satte ballen forbi burvokter Johansson.

- Nå må vi tørre å spille, var beskjeden fra Vikvang etter scoringa.

Måtte gjøre tidlig bytte

Kampbildet endret seg litt etter scoringa. Blink fikk holde mer på ballen, men ble møtt av et høyt Lillestrøm-press. Det ble også et lengre stopp i spillet, som skyldtes at høyreback Lars Ramstad måtte forlate banen med en skade. Inn kom lokale Karl Martin Rolstad. Lillebo var nærmest scoring for hjemmelaget i omgangen. Toppscoreren fikk ballen på volley 18 meter fra målet og dundret til. Keeper Mads Christensen måtte ut i full strekk, men fikk hindret Lillebo fra å score sitt 13. mål for sesongen.

Var på veg ned i baklomma

Sander Kartum pådro seg et gult kort i duellen som førte til frisparket i foranledningen til Lillestrøms mål. Noen minutter før hvilen var han involvert i en ny knallhard duell. Dommeren var på veg ned i baklomma, men bestemte seg siden for å spare det røde kortet, og nøyde seg med tilsnakk.

Kalddusj etter hvilen

Rett etter pause fikk hjemmelaget en ordentlig kalddusj. Torbjørn Kallevåg dro seg inn fra venstrekanten sin og satte ballen bak Johansson fra kanten av sekstenmeteren. Stort bedre ble det ikke da Lehne Olsen sendte bortelaget opp til 0-3 fem minutter senere. En god gjennombruddsball og et midtforsvar som slo sprekker gjorde at toppspissen kom alene med keeper.

Raknet

Etter timen ble det blåst straffespark til Lillestrøm da midtstopper Vinje felte Kairinen innenfor sekstenmeteren. Finnen tok straffen selv og sendte Johansson i feil retning. Da var kampen i praksis ferdig, og mye av lufta gikk ut av ballongen for begge lag. Det store lyspunktet ble at Franklin Nyenetue kom inn ti minutter etter hvilen og debuterte med scoring. Vingen plasserte seg smart og headet inn ei svak klarering av bortelaget fra én meter tre minutter før ordinær tid. Det var rett og slett klasseforskjell på lagene i dag. Blink møtte et meget godt og effektivt topplag.

Drømmedebut

- Det var kjempeartig å få prøve seg på et høyere nivå enn man er vant til. Det var selvfølgelig artig å få med seg et mål også, men resultatet var vi litt uheldige med. Det var perioder der vi slapp oss ned, og da blir vi straffet, sa Nyenetue etter kampen.

Angrepsspilleren som signerte for klubben torsdag har ambisjoner om å spille seg til en fast plass på sikt.

- Jeg vil selvfølgelig kjempe om en plass i startoppstillinga her i Blink. Jeg må bare prøve å få målpoeng i hver kamp og gjøre det så bra som mulig.

- Ikke overrasket

- Franklin er spennende. Vi ser glimtvis litt hva han har å by på i dag. Han har ikke fått trent med oss enda, men vi vet hva han er god for. Jeg er ikke overrasket over at han scorer ett mål, og man ser i én mot én situasjoner at han er ekstremt kvikk og god til å gå av folk, sa hovedtrener Roar Vikvang om Nyenetue.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...