Nea Radio

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie

Blir største regnskapaktør i Stjørdal

Oppkjøp: Hegra Sparebank har kjøpt Økonomisjef til leie AS. På bildet: Daglig leder i Hegra Regnskap, Tor Svare (t.v), daglig leder i Økonomisjef til leie AS, Inger Smågård og administrerende banksjef i Hegra Sparebank, Arne Martin Laukvik. Foto: Anne Gundersen

Fredag ble det kjent at Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS. Det gjør bankens regnskapsavdeling til Stjørdalsregionens største.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2018 kl 14:42

Fredag ble det kjent at Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS.

– Dette er en gledens dag, sier administrerende banksjef, Arne Martin Laukvik.

– Vi får nå muligheten til å utvikle Finanshuset Stjørdal videre og å levere enda bedre tjenester til våre kunder. Regnskapsenheten får 18 årsverk og blir nå Stjørdalsregionens største.

– Dette kommer ikke til å gå på bekostning av det nære forholdet vi har til våre kunder, tvert imot, mener Laukvik.

– Vi skal fortsette å være like tett på kunden som vi bestandig har vært. Vi er en samarbeidspartner, ikke en fjern størrelse kunden ikke har et forhold til.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Store sammen

Inger Smågård har bygget opp Økonomisjef Til Leie AS og gleder seg til å bli en del av det større konsernet.

– Vi er to forholdsvis små enheter hver for oss, men sammen får vi en virkelig god mulighet til å utvikle den gode kompetansen vi sitter på i en bransje som er i en rivende utvikling. Martin Arne Laukvik er enig.

– Finansbransjen utvikler seg voldsomt og i framtiden vil det nok vise seg at det blir en arbeidsdeling mellom kunden og finansinstitusjoner, ettersom mange tjenester og funksjoner automatiseres til en viss grad. Samtidig skapes det rom for å utvikle nye tjenester og dette er noe vi ønsker å være en del av.

Kjente fjes

Foreløbig er Tor Svare daglig leder for Hegra Regnskap, underselskapet hos Hegra Sparebank som skal slås sammen med Økonomisjef Til Leie. Han kan fortelle at han kjenner Inger godt fra før.

– Inger jobbet faktisk hos oss før hun bygget opp bedriften sin. Vi har stor tillit til henne når det gjelder å administrere det nye selskapet og vi gleder oss både til å bli flere og til å få jobbe sammen med Ingrid igjen.

– Jeg vil gjerne si at alt jeg har lært om regnskap har jeg lært av Tor, så det er med stor ydmykhet jeg går til denne oppgaven, sier Ingrid Smågård.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...