Nea Radio

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS

Kjøper: Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef til leie AS. På bildet: Adm. Banksjef Arne Martin Laukvik Foto: Hegra Sparebank

Hegra Sparebank kjøper Økonomisjef Til Leie AS. Eierne og ansatte i Økonomisjef Til Leie AS er meget tilfreds med få Hegra Sparebank som eier.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Adm. Banksjef Arne Martin Laukvik:

Hegra Sparebank kjøpte tidligere i år Hegra Regnskap AS. I den videre utvikling av Hegra Regnskap AS, ønsker daglig leder Thor Svare å prioritere faglig utvikling i selskapet samt tre til side som leder. Hegra Sparebank har da etter oppkjøpet jobbet med å rekruttere ny daglig leder samt ytterligere selskapsoppkjøp for å få skala-fordeler. Det er meget tilfredsstillende at Inger Smågård nå tar over som daglig leder for den nye regnskapsenheten, som blir en del av konsernet Hegra Sparebank.

Bank og regnskap er komplementære virksomheter. Vi kan med den økte satsningen videreutvikle lokalbanken og være en drivkraft for vekst og utvikling lokalt. Markedet er i stor endring. Det er og vil bli en kompromissløs kundeorientering og dette utfordrer oss til kontinuerlig nytenkning og forbedring. Begge virksomhetene har i mange år hatt fokus på kundebehov og vi tror at den siste opplevelsen til kunden er førende for det neste valget til kunde.

Eierskapet gir oss da mulighet til å videreutvikle flere kompetanseområder. Mer og mer automatiseres i grensesnittet mellom betaling og regnskapsføring. Her tror vi at et større fagmiljø vil gi bedre kundeopplevelser. I tillegg til alle medarbeiderne lokalt, har vi også stordriftsfordeler med bankens strategiske eierskap i Eika-Gruppen, Aktiv Eiendomsmegling og Factoring Finans. Vi blir nå en organisasjon med vel 40 meget kompetente medarbeidere i kommunen. Bankens kjerneverdier – Nær, trygg og kompetent – er beskrivende for både Økonomisjef Til Leie AS og Hegra Regnskap AS.

Daglig leder Inger Smågård:

Vi er svært tilfreds med å sikre et langsiktig og lokalt eierskap for Økonomisjef Til Leie AS. For kundene våre vil vi nå kunne utvide tjenestetilbudet med flere kompetanseområder. For egen del er jeg ydmyk i forhold til å starte i rollen som leder for 18 svært dyktige medarbeidere i den nye regnskapsenheten i konsernet Hegra Sparebank. Vi opplever at Hegra Sparebank har stor fokus på innovasjonskultur og kontinuerlig videreutvikling. Dette er jeg sikker på vil komme kundene og medarbeiderne våre til gode.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...