Nea Radio

Hardhaus arrangerte halvmaraton

HALVVEIS: Espen Røistad (bakerst) og Eivind Dille Andersen hadde med seg Jonas Nyrønning på den første runden, men sistnevnte måtte til slutt se seg slått med drøyt to og et halvt minutt. Foto: Per Magne Moan

Lørdag gikk historiens første Ålen Halvmaraton av stabelen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Espen Røistad fra Røros og Eivind Dille Andersen fra Ålen, kom side om side over målstreken og delte dermed seieren da Ålen Halvmaraton gikk av stabelen lørdag.

Det 21 km lange løpet gikk over to sløyfer med start på Kjempeplassentomta og nedover til Malmplassen ved Eidet og tilbake.

STARTEN: Og der var det 11 mann store feltet i gang. Foto: Lars Ingmar Nyhus

Savner konkurranser

Primus motor for Hardhaus, Lars Ingmar Nyhus, sier at det var etter ønske fra løpegruppa i Team Hardhaus at man arrangerte lørdagens konkurranse.

Han sier situasjonen rundt Corona gjorde at løpet ikke ble annonsert noe særlig på forhånd, da man ikke så for seg å kunne avvikle et større arrangement.

– Alt er jo avlyst så for å prøve tidene sine så arrangerte vi Ålen Halvmaraton i dag, sier Nyhus, som selv var tidtaker under arrangementet.

11 løpere stilte til start og vinnertiden ble på 1.21.54.

DRIKKESTASJON PÅ MOSLETTA: Eli Engesvoll og Tiril Trondsethås sørget for at deltagerne fikk drikke underveis. Foto: Per Magne Moan

– Det er jo gjengen i Team Hardhaus, den harde kjerne der, som stilte til start, pluss noen til. Vi har ikke annonsert dette noe særlig da løpet går på trafikkert vei og så har vi dette med Corona da så vi bestemte oss for å holde dette i litt lugne former, sier Nyhus.

Han synes det er svært positivt at løpemiljøet i bygda kommer med slike initiativ og at Hardhaus derfor veldig gjerne stiller opp.

KRYSSING: Fylkesvei 30 måtte krysses flere ganger. Foto: Per Magne Moan

Kan bli mer

Nyhus ser ikke bort fra at det kan bli enda flere lignende arrangement fremover.

– Det skal du ikke se bort fra. Det er ingenting som er planlagt, vi tar det på sparket, så vi får se hva denne Coronaen gjør, om vi finner på noe mer.

Hør intervju med Lars Ingmar Nyhus her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...