Nea Radio

Har stor tro på lokalt nærvær

Hanne Kristin Stenmo, Avdelingsleder i SpareBank 1 Regnskapshuset og Tor Magne Stinussen, Regiondirektør i SpareBank 1 Regnskapshuset håper mange vil benytte seg av tilbudet om å lære mer om hva økt digitalisering vil by på av muligheter innen regnskap.

Avdelingsleder i SpareBank 1 Regnskapshuset på Røros, Hanne Kristin Stenmo, mener sentralisering ikke er veien å gå. Nå vil kontoret vise frem hvilke muligheter de nyeste teknologiske løsningene gir.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Teknologien har innhentet regnskapsbransjen, som er i endring. Økt digitalisering og større muligheter for automatisering og forenkling betyr bedre løsninger for kundene. Moderne løsninger legger også til rette for økt sentralisering i bransjen. Men mens noen kjeder bygger ned den lokale aktiviteten, velger andre å bygge den opp.

Avdelingsleder på SpareBank 1 Regnskapshuset i Røros, Hanne Kristin Stenmo, mener at sentralisering ikke er veien å gå.

– Vi har klokketro på lokalt nærvær! Det gir oss et mye rikere innblikk i hverdagen til bedriftene, og den innsikten gir oss mer kompetanse til å rådgi kundene, sier hun. De ønsker å se et yrende lokalt næringsliv, og mener at det å være der kundene holder til er avgjørende.

– Vi ønsker å bidra til mer fart i næringslivet i Røros, Holtålen, Tydal og Os. Lykkes kundene våre, lykkes også vi, fortsetter hun.

De nyeste teknologiske løsningene gjør det enklere for kunder og regnskapsbyrå og samarbeide, og samtidig er det lettere for næringslivet å gjøre flere av regnskapsførerens tradisjonelle oppgaver selv. Samtidig går utviklingen raskt, og det er ofte store ressurser som kreves for å holde tritt med nye aktører med nye gode ideer. Hanne Kristin Stenmo er klar over utviklingen.

– Vi har ressurser til å henge med, men vi tror ikke folk går av moten. Det aller viktigste er å vite hva kunden trenger og ønsker, og da må vi være der kundene er. Vi har ungene i samme fotballag og handler på samme nærbutikk som kundene. Det gjør oss i stand til å følge det lokale næringslivet tett, fortsetter hun, og mener at deres bidrag til det lokale næringslivet skal være noe mer enn å føre bilag å produsere årsoppgaver.

- Vi ønsker gi gode råd om økonomisk styring, vise fram de moderne løsningene som finnes i markedet og fortelle kundene hva de må gjøre for å ta det i bruk, forteller hun.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...