Nea Radio

HellRX 2021:

Har resignert viktig avtale

Folkefest: HellRX lover tidenes VM-runde på Lånkebanen i 2021. Arkivfoto HellRX 2019 Foto: Jakub Nitka

Når rallycross-vm skal arrangeres på Lånkebanen i 2021, er det viktig å ha gode støttespillere på laget. Nå er en av de store og viktige avtalene igjen klar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2020 kl 13:17

Gjennom årene har Scandic Hell bidratt betydelig, noe VM-arrangøren er avhengig av for å kunne følge opp alle krav som følger med dette store arrangementet. Nå har HellRX igjen inngått avtale med Scandic Hell, denne gangen for arrangementet i 2021.

– Vi er utrolig glad for at Scandic Hell Hotell stiller opp også denne gangen, når et nytt VM Rallycross in Hell planlegges. De har gjennom alle år, vært en solid samarbeidspartner. Det er helt fantastisk at de stiller opp denne gangen også, på tross av en vanskelig tid for næringen, sier daglig leder for HellRX, Annette Tollefsen Jenssen.

Fornøyde med avtalen: Disse tre er svært fornøyde med avtalen som er ingått mellom Scandic Hell og HellRX. Fra venstre: Annette Jensen, Anita Rønne Helleland og Arild Vollan Foto: HellRX

Pyntes til fartsfest

Scandic Hell Hotell ligger på mange måter midt i smørøyet med hensyn til VM-arrangementet på Lånkebanen. Med kort vei til banen, Værnes flyplass, togforbindelse og Stjørdal sentrum. Hotelldirektør ved Scandic Hell, Arild Vollan ønsker fortsatt å være med på laget.

– Vi ønsker fortsatt å være en bidragsyter, slik at vi også denne gangen kan få et VM-arrangement til Stjørdal. På denne måten ønsker også vi å ta en samfunnsansvar, sier Vollan.

Vollan legger til at publikum ofte tar sjansen på hvilken helg VM arrangeres året etter, og bestiller billetter før de reiser hjem igjen.

Under VM Rallycross in Hell, pleier Scandic å pynte hotellet med ulike effekter som felger og dekk. I tillegg har VM-arrangøren en egen infodesk som er noe av de første gjestene ser når de kommer inn hovedinngangen. Her pleier det også å være utstilt en ekte rallybil eller rallycrossbil.

Pyntet til fartsfest: Scandic Hell har gjennom alle år vært pyntet til fartsfest. Dette gjentar seg også i 2021. Foto: HellRX

Stor verdi for nærområdet

Når VM arrangeres på Lånkebanen, legges det igjen 15-16 millioner i Stjørdal. Da er det beregnet en verdi av overnattingsdøgn, restaurantbesøk og andre varer og tjenester som kjøpes under arrangementet. Dette ble beregnet etter arrangementet i 2019, da VM på Lånkebanen hadde et forholdsvis mindre antall besøkende enn tidligere år.

I 2021 er det forventet en betydelig oppgang i besøkende ved arrangementet, da mange av de store navnene nå er tilbake i sporten.

I tillegg til verdiskapningsanalyse, ble det gjennomført en publikumsundersøkelse. Her kom det frem at 95% av de besøkende hadde hatt en fantastisk opplevelse, og planla å komme tilbake til neste arrangement.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...