Annonse
Nea Radio

Fikk frivilligprisen:

Har lagt ned 2800 dugnadstimer

Omsorgsberedskapsgruppen for Sanitetsforeningene i Stjørdal kommune er tildelt Frivilligprisen 2021. Leder for gruppa er Wigdis Geving. Her fra en tidligere anledning sammen med ordfører Vigdenes. Foto: Anne Gundersen

Stjørdal kommune har delt ut Frivilligprisen for 2021 til omsorgsberedskaps-gruppen for Sanitetsforeningene i Stjørdal kommune. - Det er lagt ned et svært stort antall dugnadstimer av mange personer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2021 kl 12:06

Annonse

For første gang deler Stjørdal kommune ut Frivilligprisen. Frivilligprisen for 2021 går til omsorgsberedskaps-gruppen for Sanitetsforeningene i Stjørdal kommune. De får prisen for deres innsats i vaksinasjonsarbeidet i løpet av pandemien.

Har stilt opp gratis

Omsorgsberedskaps-gruppen har stilt opp gratis for innbyggernes og samfunnets beste siden januar i 2021. De har lagt ned rundt 2800 dugnadstimer.

- De deltar fortsatt entusiastisk med sitt dugnadsarbeid. Det at kommunalt ansatte kan gjøre en best mulig jobb, forteller Gunnar Uglem, fungerende leder for Utvalg, Kultur og Levekår i Stjørdal kommune.

- Det sies at det har vært attraktivt å få delta på dugnad, og det er lagt ned et svært stort antall dugnadstimer av mange personer. Helt sikkert er det at uten disse positive dugnadsarbeiderne har det vært både vanskelig og dyrt for kommunen og gjennomføre alle nødvendige tiltak i forbindelse med pandemien, legger han til.

Har bidratt i 125 år

Prisvinneren skrev omsorgsberedskaps-avtale med Stjørdal kommune i 2016. De har siden 1896, altså i 125 år, bistått det norske samfunnet innen ulike typer omsorgstjenester.

De markerte sitt 125 års-jubileum i sommer med å ha en stafett som gikk Norge på langs.

Annonse