Nea Radio

Hegra:

Har kontroll på brann i garasje

Brant ned: Det var en kort periode fare for spredning, da en garasje brant ned i Skjelstadmarka. En tid etter melder nødetatene at de har kontroll på situasjonen. Foto: Joakim Halvorsen

Nødetatene rykket mandag kveld ut til en brann i en garasje i Hegra.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var klokken 19.22 politiet i Trøndelag kunne melde om at nødetatene rykket ut til en garasje som sto i brann til området Skjelstadmarka i Hegra.

Fare for spredning

Det var en periode fare for at brannen skulle spre seg til et nærliggende bolighus.

- Det var full overtenning i garasjen da vi kom til stedet, sier politiets innsatsleder Veronika Hammer.

Etterhvert fikk brannvesenet kontroll på brannen, og klokken 21 bekrefter innsatslederen dette.

Kontrollert nedbrenning: Klokken 21.00 mandag kveld kunne politiets innsatsleder på stedet bekreftet at de hadde kontroll på brannen i en garasje. Foto: Joakim Halvorsen

- Vi har kontroll på brannen, og det er ikke lenger fare for spredning, sier Hammer.

Etterslukkingen på stedet vil pågå en stund utover, og dette vil få konsekvenser for trafikken den nærliggende fylkesveien.

- Vi rekner med at fylkesvei 752 vil være stengt til ca klokken 22, avslutter innsatslederen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...