Nea Radio

Har identifisert død person i Trondheim

Politiet har blant annet drevet rundspørringer i nabolaget på Lademoen i Trondheim. Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Mannen som er funnet død i en leilighet på Lademoen i Trondheim er identifisert. En mann er siktet for drap.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2021 kl 13:17

Operasjonssentralen melding fra helsepersonell om en død person i en privat leilighet på Lademoen Trondheim i 8-tiden lørdag morgen. En mann i 50-årene, som befant seg i leiligheten, ble pågrepet. Han er siktet for drap, skriver Politiet i Trøndelag i en pressemelding.

Etterforsker bredt

Politiet har nå fått bekreftet sikker identifikasjon på den avdøde. De pårørende er varslet og blir fulgt opp. Navnet på avdøde blir ikke frigitt i kveld etter ønske fra de pårørende.

- Selv om vi har gått til en pågripelse i dag etterforsker vi fremdeles saken bredt, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt. – Det jobbes for fullt med tekniske undersøkelser, avhør av vitner, og avdøde blir mest sannsynlig obdusert i kveld.

Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Ønsker tips

– Det ble gjort forsøk på å avhøre den siktede, men på grunn av hans helsesituasjon lot det seg ikke gjøre å ta avhør i dag. Vi vil gjøre et nytt forsøk i morgen, sier Hans Vang, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Det vil bli tatt stilling til eventuelt varetektsfengsling i løpet av helgen.

Politiet ønsker fremdeles tips i saken, via internett: tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...