Nea Radio

Har fått seg ny jobb

Bjørn Tore Hindklev (til venstre) og Steinar Tamnes.

Bjørn Tore Hindklev er ny daglig leder i Røros container og miljø as.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere redaktør i avisa Fjell-Ljom, Bjørn Tore Hindklev, er ansatt som ny daglig leder i Røros container og Miljø AS (RCM).

RCM skriver i en pressemelding at de satser videre på det grønne skiftet, og ruster seg for å levere enda bedre resirkulerings- og miljøtjenester til Rørosregionen og Nord-Østerdal.

De nye eierne av selskapet, Retura IR as og Westgaard as, vil styrke RCM, sikre arbeidsplasser og skape lokal vekst basert på miljø og resirkulering. Første steg er ansettelsen av Bjørn Tore Hindklev som daglig leder.

– Sammen med driftsleder Steinar Tamnes og en gjeng dedikerte ansatte skal vi løfte fram RCM enda mer i bevisstheten til folk, og være en tydelig miljøaktør med et bredt spekter av tjenester og tilbud innen gjenvinning, resirkulering og sirkulærøkonomi, sier Hindklev.

– De nye eierne tilfører Rørosregionen kompetanse og teknologi som er ledende i europeisk målestokk. Tidligere eier John Tamnes og staben på RCM har bygd opp en mønsterbedrift - og det å få muligheten til å være en del av et så kompetent lag som skal bygge dette videre, det er rett og slett kjempespennende og motiverende, sier Hindklev.

– Avfallsbransjen er en bransje i vekst, og mulighetene for å utnytte enda mer av de ressursene vi i dag ser på som søppel vil bare bli større i årene som kommer. RCM er en sterk aktør som håndterer et bredt utvalg av avfall per i dag, som går til gjenvinning, resirkulering og ressursutnyttelse på mange områder. I denne bransjen kan man få lov å bidra til det grønne skiftet, også helt lokalt, og man får være en del av en tankegang som kommer til å bli helt naturlig i årene som kommer; at ingenting er søppel. Vi må lære oss å utnytte ressursene våre bedre, og å få bidra til økt bevissthet, grønn vekst og lokalt utvikling på det området er noe jeg gleder meg til å få være med på, sier han.

– Vi som nye eiere i en godt etablert bedrift som RCM, vil også berømme alle ansatte i RCM for en meget god innsats gjennom mange år. Vårt ønske er å videreutvikle bedriften, sikre arbeidsplasser, tilføre nye fagområder og på sikt skape nye arbeidsplasser. Avfall som ressurs vil ha større og større fokus i fremtiden, samt at materialgjenvinningsgrad må dokumenteres i årene som kommer. Dette ønsker vi å bidra med gjennom styrking av RCM på det lokale plan. Vi ønsker nyansatt daglig leder Bjørn Tore Hindklev velkommen inn i bedriften og sammen med driftssjef Steinar Tamnes samt øvrige ansatte, ser vi store muligheter for årene som kommer, sier Petter Segtnan, daglig leder Retura IR AS.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...