Nea Radio

Papegøye savnet i Selbu:

Har du sett Allegro?

Savnet: Har du sett Allegro? Foto: Privat

Allegro ble sist observert på vei mot Uglan i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2020 kl 07:26

– Dette er kanskje en første gang for Nea Radio. Men saken er at min papegøye, Allegro, forsvant for meg utendørs i et vindkast lørdag ettermiddag, sier den ulykkelige eier, Knut Erik. Han forteller at siste observasjon av fuglen var søndag kveld, da hun fløy innover mot Uglan etter å ha sittet høyt i et tre øverst i Almåvegen i Molia en stund. Mandag har ingen sett eller hørt henne.

– Jeg håper og tror at hun fortsatt er i området her, altså skogområdet ovenfor Molia i Innbygda. Men hvis hun har fløyet lenger innover og blitt forvirret kan hun havne hvor som helst, sier Knut Erik og regner med at det da er mest sannsynlig at Allegro har fløyet over Holtet til Øverbygda.

Dette har blitt en skikkelig snakkis i Molia og det har vært mange folk ute med kikkerter for å lete.

– Men hvis hun havner på avveie tenker jeg at det kan være nyttig om flest mulig vet om det og er obs på det. Og jeg blir bekymret nå som ingen har hørt eller sett henne på et døgn.

Arten er Grå Jaco. Den er på størrelse med en kråke og har grå kropp, hvit rundt øynene og med knallrøde halefjær.

Knut Erik kan kontaktes på SMS på 481 80 887. Du kan også kontakte Nea Radio om du har sett Allegro.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...