Nea Radio

Har du et blinkskudd fra Femundsmarka – det kan være lønnsomt

Røa i Femundsmarka Foto: Jan Nordvåle

Nasjonalparkstyret vil premiere de beste bildene i anledning 50-årsjubileet neste år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Femundsmarka nasjonalpark har 50 års jubileum i 2021. I den forbindelse vil Nasjonalparkstyret gjerne vise fram noen fine bilder fra området.

Det er derfor utlyst en fotokonkurranse med frist for innlevering av bilder den 1. mars 2021. Det er tre ulike kategorier, og det blir premiering i alle tre. Med 10 000 kr i førstepremie, i hver av kategoriene.

Maks tre bilder

Deltagerne kan levere bilder med motiv fra landskap, plante- og dyreliv, og folk i aktivitet og det er satt en maksgrense på tre bilder i hver kategori.

– Den enkleste måten å levere bilder på, er å tagge bildene på Instagram med #femundsmarka50år, men de kan leveres på andre måter også, sier nasjonalparkforvalter Kirsten Thyrum.

Røa i Femundsmarka Foto: Jan Nordvåle

Alle årstider

Hun sier det er ønskelig med bilder fra alle årets sesonger, og det er ennå ikke for sent å ta gode bilder.

– Når så mange har med seg gode mobilkamera på tur, vil det gjerne bli noen blinkskudd. Det er mange fine stemninger som kan fanges i Femundsmarka, sier hun.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...