ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Jubel på rødgrønne valgvaker:

- Håper resultatene holder seg

Foto: Henrik Einangshaug

Ingvild Kjerkol jubler over resultatene etter opptellinga av stemmene fra forhåndsvalget. Rødgrønn side har klart flertall før dagens stemmer er telt opp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2021 kl 13:09

ANNONSE
Annonse

Da valglokalene stengte klokka 21.00 mandag, ble resultatet av årets forhåndsstemmer publisert. Disse resultatene møtte jubel på flere valgvaker på rødgrønn side. På Clarion Brattøra i Trondheim er Arbeiderpartiet samla. Der var det både applaus og jubel.

- Det var en stor lettelse å se resultatet. Arbeiderpartiet er det klart største partiet og det vitner om at folk ønsker regjeringsskifte, sier Ingvild Kjerkol.

Hun mener de har brukt valgkampen godt og at helsepolitikken har stått høyt. Hun er på forhånd spådd til å være svært aktuell til å bli helseminister i en eventuell Rødgrønn regjering.

- Jeg håper at når vi våkner i morgentidlig så har Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet flertall til å danne regjering.

- Tror du Senterpartiet kan samarbeide med SV?

- Jeg mener Senterpartiet har et stort ansvar, og vi har vært i regjering sammen før. Så vi vet jo at det er mulig. Men det kommer til å bli lange forhandlinger, sier Kjerkol.

Se bildene fra valgvakene fra flere parti her:

Foto: Henrik Einangshaug

Valgvake i Selbu. Foto: Andreas Reitan

Senterpartiet er samla på Hotell Augustin i Trondheim. Foto: Anita Sivertsgård

SV har valgvake på Habitat i Trondheim. Der jubler de over at stor oppslutning i sør. Foto: Anita Sivertsgård

Svein Otto Nilsen opp vei til valgvake på Sportsbaren i Trondheim. Han håper Pensjonistpartiet får inn en kandidat på Stortinget etter årets valg. Foto: Anita Sivertsgård

ANNONSE