Nea Radio

NeadalsPride på lørdag:

Håper på mye folk

Leder Linn Kristin Mosbø og nestleder Mari Engen Hanem i NeadalsPride. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

Lørdag arrangeres det første NeadalsPride på bankplassen i Selbu. Leder Linn Kristin Mosbø og nestleder Mari Engen Hanem i NeadalsPride håper at det kommer mye folk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi er veldig spent og håper at det kommer mye folk. Vi har fått forespeilet at folk syns det er litt skummelt og dukke opp på men det skal de ikke tenke på. Det her er åpent for alle. Om du er skeiv eller hetero spiller ingen rolle. Vi blir veldig glad for å se mange på bankplassen, sier leder for NeadalsPride Linn Kristin Mosbø.

Selv om vi er i 2021 så understreker begge viktigheten av et slikt arrangement.

- NeadalsPride er en måte å samles i bygda. Det kan være vanskeligere å være skeiv på bygda enn i byen. Å ha et miljø helt i nærheten der du bor vil bety mye for mange, sier nestleder i NeadalsPride Mari Engen Hanem.

Artister og appeller

Even Haarstad, Kristian Stokke, Ane Marte Stokke, Knut Erik Jensen og Eilert Ottem er artistene som stiller opp.

- Det blir både appeller, underholdning og gode samtaler på paviljongen.Vi håper på å skape litt liv og røre og god stemning på bankplassen. Men litt alvor også med appeller, sier Mosbø.

De som skal holde appeller er blant annet Ole Morten Balstad ordfører i Selbu, Even Østbyhaug fra kommunestyret i Tydal og Erik Høsøien fra FRI Trøndelag. I tillegg til Linn Kristin Mosbø og Mari Engen Hanem fra Neadals Pride selvfølgelig.

Sofaprat med Nygård

Det blir også en sofaprat med Henning Nygård, et talkshowaktig innslag om det å leve både i og utenfor skapet.

- Det blir en samtale eller et litt Lindmo aktig intervju med med Henning Nygård, utflytta selbygg som nå bor i Oslo nå men som har veldig mye viktige erfaringer og synspunkt å komme med både om å leve i skapet og veldig offentlig utenfor skapet, sier Hanem.

Intervju med leder Linn Kristin Mosbø og nestleder Mari Engen Hanem i NeadalsPride av vår reporter Knut Inge Seem.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...