Nea Radio

Chand ute av Stjernekamp:

- Håper jeg har gjort Trøndelag stolt

FØRSTEMANN UT: Det ble Chand Torsvik som ble førstemann til å ryke ut av Stjernekamp. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Chand Torsvik ble førstemann til å ryke ut av årets Stjernekamp lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble Chand Torsvik som endte opp med å bli første artist til å ryke ut av Stjernekamp. Kveldens tema var stadionrock.

– Jeg er så takknemlig for å ha fått være en av de ti. Noen må ryke først og sånn er det bare, sier Torsvik.

Torsvik fikk dose 2 av koronavaksinen på torsdag, og det kjenner han på kroppen. Han er likevel fornøyd med kveldens opptreden.

– Jeg fikk gjøre det slik jeg hadde tenkt at jeg ville gjøre det. Jeg har hatt en fin opplevelse med både "Levva livet" og i kveld med Stage Dolls.

Det viktigste for Torsvik er at hjemfylket er fornøyd.

– Jeg håper jeg har gjort Trøndelag stolt.

Chand-bandet venter

Torsvik roser artistkollegene og synes det har vært gøy å jobbe med dyktige artister. Nå gleder trønderen seg til å ta fatt på nye planer.

– Nå blir det ut og spille så fort det åpnes opp etterhvert. Jeg har et Chand-band som venter på meg!

Han påpeker at hans beste konsert ikke har skjedd enda.

– Det blir neste spilling. Jeg ser bare fremover, ikke så mye bakover.

Dette sa NRKs anmelder Espen Borge om kveldens resultat:

"Nivået i år er så høyt at jeg syns synd på publikum som må stemme ut en deltaker hver lørdag fremover. I dag ble det Chand, og selv om han ikke har hatt en knallåpning på konkurransen, føles det ikke helt riktig likevel. Samtidig er det vanskelig å velge ut én svak deltaker, så at det ble Chand i dag er vel kanskje etter minst-verst-prinsippet."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...