Nea Radio

Hans Prøsch med nytt musikkprosjekt

Hassix er klar for verden

Nå kan verden høre musikken til Hassix.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2020 kl 15:25

Hassix er et nyoppstartet band fra Norge som skriver på svorsk.

Grunnbesetningen i bandet er Hasse Sixberg på vokal, også kjent som Hans Prøsch fra fra Lyxby (Røros og Tromsø) og Lasse Rixberg eller Lars Lien som mange kjenner han som, multikunstner og instrumentalist fra Stugby (Stugudal).

Begge er vokst opp nær svenskegrensen og har blitt influert av broderfolkets musikk.

Kramgoa låtar

– Nå følte vi det var tid for oss å lage litt kramgod musikk både for det norske og svenske markedet, sier Hasse Sixberg til Nea RDette er en gladlåt med høy allsangfaktor skrevet av Hans Prøsch og produsert av Lars Lien i Larsville studio.

Med seg på låten har de på gitarer Erikz Rullingz ( Erik Roll) og på blåsere Rolfuz Figenschwanz (Rolf Joar Figenschau).

– Vi håper denne sommerlåten blir til glede for både norske og svenske lyttere, sier Hasse, som for tiden er på ferie hjemme på Røros. a
Låten gis ut på nedlasting og stream, og kanskje vil det også bli sluppet video med tiden.

Dr. Prøsch

Hans Prøsch, som til daglig jobber som øre-nese-halslege ved Universtitetssykehuset i Tromsø, har drevet med musikk lenge.

Under ungdomstida på Røros var det lokale band, før musikken fikk en liten pause under perioden som aktiv skiskytter.

De siste årene har han lahget mer visepreget musikk og han deltok blant annet med et bidrag på cd-en "Jula Er For Alle" .

Apropos julemusikk, så bekrefter han at Hassix allerede har kommende vinters store juleschlager klar allerede.

Hør intervju her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...