Nea Radio

Hans Petter Kvikne blir ny daglig leder i Rørosregionen Næringshage

Han kommer fra stillingen som prosjekt- og prosjekteringsleder hos selskapet Johan Kjellmark as på Røros, og tiltrer stillingen i næringshagen 1. mars 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Gjennom hele mitt yrkesaktive liv har min indre drivkraft vært å videreutvikle og skape positiv vekst i Rørosregionen og Nord-Østerdalen, sier Hans Petter Kvikne. – Nå gleder jeg meg til å bruke engasjementet mitt, erfaringene mine og nettverket mitt sammen med ansatte og styret i næringshagen i arbeidet for utvikling og innovasjon for næringslivet i regionen.

Hans Petter Kvikne er utdannet sivilarkitekt (MNAL), og har gjennom en årrekke arbeidet med ulike store byggeprosjekt i regionen. I samarbeid med ulike arbeidsgivere har han vært prosjekt- eller byggeleder for bygging av bl.a. Storstuggu Kultur- og konferansesenter på Røros, nye Nord Østerdal Skole på Tynset og nytt badeanlegg ved Røros Hotell.


Morgendagens verdiskaping

Rørosregionen Næringshage as er et regionalt utviklingsselskap som arbeider for økt verdiskaping for næringslivet. Næringshagen eies av privat næringsliv i regionen, de åtte kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen, i tillegg til Siva. Selskapet har hovedkontor på Røros og et avdelingskontor på Tynset.

De ansatte i næringshagen arbeider særlig med å initiere til og legge til rette for samarbeid, nettverk og kompetanseheving. Næringshagen skal mobilisere til økt forskning og innovasjon hos bedriftene, og til å rekruttere riktig kompetanse. Målet er å bidra til solide forretningsmodeller for å styrke næringslivet i Rørosregionen og Nord-Østerdalen.

Hans Petters vil være en pådriver for nettverksbygging og samarbeid, og en tydelig strateg for videre utvikling, sier styreleder Steinar Skjerdingstad. - Med ansettelsen av Hans Petter Kvikne er vi sikre på at vi vil bygge videre på det solide arbeidet Sigrid M. Jansen har gjort som leder av næringshagen i snart syv år.

Ansettelsen av Kvikne som ny daglig leder i næringshagen kommer etter en grundig ansettelsesprosess gjennomført av styret i næringshagen.

Flere snarlige ansettelser

Rørosregionen Næringshage har vært i kontinuerlig vekst siden reorganiseringen av selskapet i 2011. Det er stadig økende etterspørsel etter næringshagens tjenester, og selskapet sikter mot ytterligere vekst. Det er derfor ikke bare ny daglig leder som nå skal ansettes, men også flere rådgivere.

Parallelt med ansettelsen av ny daglig leder har styret arbeidet med ansettelsen av nye rådgivere i næringshagen, - forklarer styreleder Skjerdingstad. – Denne prosessen vil nå sluttføres av kommende daglig leder Hans Petter Kvikne i samarbeid med nåværende daglig leder Sigrid M. Jansen. Målet er å ha de nye ansettelsene klare innen første halvdel av desember.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...