Nea Radio

Nea Radio

Hanne Krogh slår på stortromma

Hanne Krogh har fem stopp i Trøndelag under sin julekonsert-turné i år. Foto: Nils Kåre Nesvold

Hanne Krogh forbereder nå ny julekonsertturné med gjestesolister i ypperste klasse. Musikerne besøker fem steder i Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2017 kl 21:16

I år slår Hanne Krogh på stortromma. I anledning at det er 30 år siden hun holdt sin første julekonsert, har hun bestemt seg for å gi sitt publikum en julekonsertopplevelse med gjestesolister i verdensklasse. Turneen heter «Hannes julestjerner», og hun har med seg Tata Vega og Thomas Ruud von Bülow

En av USAS største gospelsangere

Fra Amerika henter Hanne Krogh Tata Vega som er en av de største amerikanske soul- og gospelsangere av vår tid som har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John.

Vega ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.

En av tidenes beste norske tenorer

Thomas Ruud von Bülow er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoper Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa. Musikerne er også av de beste i landet, kapellmester Stein Austrud, Tarjei Nysted på fiolin og perkusjon og Stig Espen Hundsnes på trompet.

Fem stoppesteder i Trøndelag

Turneen starter i Kimen kulturhus i Stjørdal 21. november. Videre besøker musikerne Olavshallen 22. november, Snåsa kirke 23. november, Steinkjer kirke 24. november og Selbu kirke 25. november.

– At Tata Vega kommer helt fra Los Angeles for å være med på Hanne Kroghs juleturne, og at hun skal synge sammen med oss i Selbu korensemble. Det er så stort at det nesten ikke er til å fatte! Det forteller Heidi Aas i Selbu Korensemble til Selbyggen.

Og Hanne Krogh gleder seg veldig til årets juleturné:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...