Nea Radio

- Han har vel fått det inn med farsmelka, om det er lov å si

Pål André Helland har gode erfaringer med Rosenborgs nye assistenttrener. Foto: Henrik Einangshaug/rbk.no

Pål André Helland var svært delaktig da Rosenborg vant 3-0 mot Viking på hjemmebane torsdag kveld. Etter kampen snakket han løst og fast om Geir Hansen, Skjelbred og Nyenetue fra Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Helland er glad for at Geir Hansen har kommet til klubben. Geir Hansen er sønn av legenden Bjørn Hansen og stepper inn som assistenttrener. Han satt på tribunen mot Viking, men er ventet å være på plass på treningsfeltet snarest.

- Jeg hadde litt med han å gjøre på kretslaget tidligere. Jeg kjenner han og har snakket litt fotball med han. Han har tidligere vært i Hødd og det er jo alltid positivt. Trøndere som har vært i Hødd det er kjernekarer. Dessuten, har han vel fått det inn med farsmelka, sier en munter Helland.

Skjelbred kommer til å bli en stor forsterkning

- Han er Eliteseriens beste spiller. Folk må ikke forvente at han skal drible av fire mann å sette ballen i krysset - for det gjør han ikke. Han dekker vanvittig med rom, holder tempoet i ballen og er veldig ballsmart. Han er en temposetter av dimensjoner, så det kommer vi til profitere noe vanvittig på når vi ser bedre ut og når leggen hans tåler 90 minutter, sier Helland.

Skryter av Franklin Daddys Boy Nyenetue og Sondre Skogen

Ungguttene fra henholdsvis Stjørdal og Lierne får skryt av ringreven.

- Jeg håper for hele Norge sin skyld at han slår gjennom - så vi får overskrifter med Daddys Boy. Både han og Sondre Skogen har vært gode når de har vært med oss, samtidig har de også vært bra i Postnord-ligaen. Sondre er en spennede stopper, mens Franklin er en litt annen type. Han er ekstremt hurtig og det er en egenskap vi ikke har så mye av i laget - på sikt kan det bli en interessant type for oss, avslutter Helland.

Om Geir Hansen, Skjelbred, Nyenetue og kampen.

Stjørdalingen selv var godt fornøyd med å være i kamptroppen og likte tanken på mer Daddys Boy i monitor.

- Jeg er helt enig med Helland, jeg håper vi får se mer Daddys Boy, sa den fysiske angriperen etter kampen.

Franklin om å være med i troppen, Vikvang og Hellands utspill.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...