Nea Radio

Vikvang overlater roret til gammel kjenning

Tar over roret: Engelskmannen Tom Dent (til høyre) overtar roret som hovedtrener for Stjørdals-Blink etter Roar Vikvang. Foto: Knut Erlend Jegersen/Stjørdals-Blink

Engelskmannen Tom Dent (29) er ansatt som ny hovedtrener i Stjørdals-Blink Fotball. Han har skrevet under på en fireårskontrakt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2020 kl 13:11

Det var Bladet som først omtalte saken torsdag formiddag.

Dermed tar Dent over jobben etter Roar Vikvang som har sin første arbeidsdag som sjef for SalMar Akademiet hos Rosenborg torsdag. Vikvang skal likevel lede laget ut årets sesong.

– Jeg ser virkelig frem til å begynne, og jeg er glad for at jeg får denne muligheten. Men frem til januar skal jeg holde meg unna og la spillere og trenerstab konsentrere seg om resten av sesongen, sier Dent til Bladet.

Han er ingen ukjent mann i fotballmiljøet i Stjørdal. I 2016-sesongen var Dent assistenttrener i Stjørdals-Blink. Først under Gary Hogan som måtte forlate klubben på høsten, og senere under Nils Petter Austad som tok over. Sesongen endte til slutt med nedrykk til 3.-divisjon.

Gammel kjenning: I 2016-sesongen var Dent assistenttrener i Stjørdals-Blink. Nå kommer han tilbake som hovedtrener Foto: Knut Erlend Jegersen/Stjørdals-Blink

29-åringen dro videre til Bodø/Glimt og har jobbet i akademiet til eliteserieklubben de siste fire årene. De to første årene som ren spillerutvikler, før han også har hatt ansvaret for bodølagets andrelag i 3.-divisjon de siste to årene.

Tom Dent aksepterte kontraktforslaget til Stjørdals-Blink tirsdag kveld og blir rødtrøyenes trener ut 2024-sesongen. Dermed blir ansettelsen offentliggjort bare dager før overgangsvinduet stenger. Han er en del av teamet som jobber med å hente inn forsterkninger før vinduet er omme.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...