Nea Radio

Haltdalen Sparebank åpner ny avdeling

ÅPNER NY AVDELING: Banksjef Berit Aune (til venstre) og assisterende banksjef Kristin Fredheim i Haltdalen Sparebank Foto: Per Magne Moan

Gjør det motsatte av mange andre banker, og øker antall filialer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Haltdalen Sparebank er på offensiven og åpner ny filial - denne gangen på Støren i Midtre-Gauldal.

Fra før har banken avdeling i Ålen og på Bjørgen, i tillegg til hovedkontoret i Haltdalen.

I 2018 ble det også forsøkt etablert en filial på Heimdal, men denne ble senere avviklet.

Mange kunder i Trondheim

Banksjef Berit Aune sa da at årsaken til satsingen ned mot Trondheim var at omlag 40 prosent av bankens kunder kommer fra Trondheimsområdet, og at det var for å bedre kunne dekke dette markedet at etableringa ble gjort.

Nå er turen altså kommet til Støren og banksjefen sier dette har vært planlagt lenge.

– Vi har i lengre tid planlagt å åpne kontor på Støren sier hun og viser til at 40 prosent av bankens kunder er lokalisert mellom Støren og Røros, 40 prosent fra Trondheimsområdet og 20 prosent fra andre steder.

Nykontoret får en ren rådgivingsfunksjon og Aune sier at de to sist ansatte i banken har bosted på Støren og at det er naturlig at disse betjener avdelingen.

Teams

Koronaåret har gjort at også Haltdalen sparebank har blitt gode på hjemmekontor og har som så mange andre tatt i bruk Teams for møter.

– Vi har blitt veldig flink på it-tekniske hjelpemidler, både ut mot kunder og i møter. Ellers så har vi måttet stenge avdelinger vi også som mange andre, sier Berit Aune og innrømmer at hun tror folk kommer til å møtes mindre fysisk i fremtiden, enn før pandemien.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...