Nea Radio

Haltdalen Sparebank åpner avdeling på Heimdal

NYAVDELING: Banksjef Berit Aune (Bildet) sier at nyavdelinga på Heimdal er for å styrke satsinga mot Trondheimsområdet. Foto: Privat

Fra før er banken etablert med avdelingskontor i Ålen og Singsås i tillegg til hovedkontoret i Haltdalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2018 kl 16:50

Mandag 7. mai åpner Haltdalen Sparebank et nytt avdelingskontor, på Heimdal. Dette er den tredje filialen til banken som har sitt hovedkontor i Haltdalen.

Banksjef Berit Aune sier at årsaken til nyetableringa på Heimdal er at omlag 40 prosent av bankens kunder kommer fra Trondheimsområdet, og at det er for å bedre kunne dekke dette markedet at nyetableringa skjer.

– Haltdalen Sparebank er en 40-40-20 bank, sier Aune og sikter til at 40 prosent av bankens kunder er lokale, 40 prosent fra Trondheimsområdet og 20 prosent fra andre steder.

10 år i Ålen og på Singsås

3. mai feirer bankens avdeling i Ålen 10 år, mens avdelingen på Singsås gjør det samme til høsten.

– Begge steder skal vi feire sier Aune, tok over som banksjef i mars.

Styrker egenkapitalen

Som mange andre sparebanker har også banken i Haltdalen vært gjennom en periode med salg av egenkapitalbevis - noe som resulterte i styrking av egenkapitalen på 30 millioner. Deler av 2017-resultatet på 12 millioner i pluss er også med på å styrke egenkapitalen.

– Dette er det beste resultatet i alle fall de siste 10 årene sier banksjef Aune. Hun røper at satsinga på Heimdal vil medføre et par nye stillinger i tillegg til dagens 12 ansatte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...