Annonse
Nea Radio

Omvendt treningsavgift

Haltdalen IL med uortodokse rekrutteringsmetoder

TENKER NYTT: Kjell Ove Oftedal fra Haltdalen il med uortodoks rekruteringssatsing. Foto: Per Magne Moan

Barn og unge får 100 kroner på å stille på trening

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2020 kl 14:03

Annonse

I Haltdalen går man nå nye veier for å rekruttere barn og unge til skiidretten.

Leder i ski og skiskyttergruppa i Haltdalen il, Kjell Ove Oftedal sier at ideen til nysatsingen kommer fra Per Inge Torkelsen, som ikke akkurat er kjent for å framsnakke idretten.

Omvendt treningsavgift

Normalt sett må man betale treningsavgift for å være med på organisert idrett. Men skigruppa i Haltdalen har planlagt en dag med det de kaller «omvendt treningsavgift»

Alle unger opp til og med 16 år fra Holtålen kommune vil få 100 kroner kontant av skigruppa for å delta på skitreningen mandag 20. januar.

– Vi ønsker med dette å vekke opp en større interesse for skiidretten, og vise at det er artig å drive med skiidrett, sier Oftedal og mener at får man først ungene med på ski, så blir det artig.

Samarbeid med Ålen il

Han sier at opplegget er et samarbeid med Ålen idrettslaget og at man ikke gjør så mye annerledes enn ved andre treningskvelder ut over at det nok blir flere trenere.

– Motivet vårt er å få ungene ut. Møt opp en dag så skal vi som trenere forsøke å gi dem en positiv skiopplevelse. Lykkes vi med det så har vi kommet langt, sier han.

Hør intervju med Kjell Ove Oftedal her:

Nøkkelord

Annonse