Nea Radio

Malvik kommunes frivillighetsspris

Gunnar Smiseth og Tor Helge Hansen

Stor innsats: Hommelvik Grand Prix er blant prosjektene Gunnar Smiseth og Tor Helge Hansen har brukt mye tid på. Foto: Anne Gundersen/Arkiv

Begge har lagt ned en enorm innsats i Hommelvik IL, heter det i begrunnelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I formannskapet i dag ble det vedtatt at frivillighetsprisen for 2020 skal tildeles

Begrunnelsen for tildeling er som følger:

Gunnar Smiseth og Tor Helge Hansen er tilknyttet Hommelvik IL, og er foreslått som felles kandidater. De har i hovedsak vært tilknyttet skiavdelingen i Hommelvik IL, men har også et bredere engasjement både lokalt og nasjonalt.

Gunnar Smiseth har vært leder av skiavdelinga i Hommelvik IL i mange år, og har i tillegg hatt spesifikt ansvar for økonomi og bilbingo i flere år. I tillegg har han tatt et stort ansvar for anleggsutviklingen på Jervskogen skisenter med nye løyper, nye bygninger og etablering av snøproduksjonsanlegg. Han har også vært delaktig i å utvikle turtraseer for både sommer- og 31 vinterbruk i Malvikmarka. Gunnar Smiseth er også en mye brukt rennleder og teknisk delegert i nasjonale og lokale skirenn, der han også markerer Malvik på en god måte.

Tor Helge Hansen har i snart 40 år lagt ned en enorm dugnadsinnsats for idrett og friluftsliv i kommunen. Han har vært nestleder i skiavdelinga i Hommelvik IL i 35 år, og har i tillegg styreverv i hovedlaget og friidrettsavdelingen. Hans hovedarbeidsfelt har vært organisasjonsarbeid og økonomistyring i mange prosjekter, og har gjennom dette vært med på å realisere Jervskogen skisenter, lysløype fra Abrahallen, ny friidrettsbane på Øya med mere. Tor Helge Hansen er også veldig opptatt av friluftsliv, er selv en flittig bruker, og har bidratt mye på tilrettelegging og promotering av ulike turmål i Malvik.

Vi gratulerer Gunnar og Tor Helge med prisen.

Vi kommer tilbake med detaljer rundt utdelingen så snart dette er klart.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...