Nea Radio

Gunn Hilmo og Geir Morten Rønning er årets ildsjeler

Bildet er tatt på tur i Tydalsfjella. Foto: Gry Jensen/@grypiajen

Tydal Idrettsråd har utnevnt følgende ektepar til Årets Ildsjel i Tydal: Gunn Hilmo og Geir Morten Rønning. Begge representerer Tydal IL

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Begrunnelsen fra Tydal kommune er.:

Gunn og Geir Morten har i en årrekke stilt opp på arrangørsiden i de aller fleste arrangement i Tydal. De har og har hatt sentrale roller i eksempelvis fotballturneringer, skirenn og Storsylen Opp. Geir Morten har vært fotballtrener og leder av fotballgruppa i mange år. Geir Morten har også vært sentral i byggekomiteen for utbyggingen på Kløfta Idrettsanlegg og lagt ned utallige dugnadstimer der. Gunn har i tillegg til utstrakt dugnadsvirksomhet vært regnskapsfører for hovedlaget og alle underavdelingene i Tydal IL gjennom utallige år. Felles for dem begge er at ingen av dem har vært opptatt av å være særlige «synlige» utad, men de har hatt viktige roller for Tydal IL i lang tid. Gunn og Geir Morten er to av grunnpilarene for frivilligheten i Tydal og er ildsjeler i ordets rette forstand!

Prisen vil bli delt ut på Idrettens Hederskveld 2019 fredag 1.november i Trondheim.

Kriterier fra Idrettskretsen for tildeling er for øvrig som følger:

Årets Ildsjel er en hederspris for fortjenestefullt arbeid for idrettens sak

Kriterier som gjelder alle priser:

En god representant for trøndersk idrett

• Et forbilde for andre

• En person/personer som gjør det lille ekstra – gjør en forskjell

• En pådriver for et sunt og trygt oppvekstmiljø

• En innsats for fysisk aktivitet og god helse

• En representant for en åpen og inkluderende idrettskultur

• Et arbeid med glede, helse, felleskap og ærlighet som rettesnor

• Vår visjon skal speiles av vinneren/vinnerne - Trønderidretten, flest i bredden og best i toppen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...