Nea Radio

Ski-NM Meråker:

Gull til Oppdal

NM-GULL: Astrid, Kari og Silje Øyre Slind sikret Oppdal NM-gull i stafetten. Foto: Andreas Reitan

Fire år siden sist: Nytt NM-gull til Oppdal og søstrene Øyre Slind.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2019 kl 13:37

Siden NM-gullet i 2015 på Røros har ikke søstrene Øyre Slind greid å stille stafettlag.

I Meråker i 2019 greide de det, takket være et privatfly fra Kjell Inge Røkke.

Astrid skulle egentlig gå langløp i Mellom-Europa, men etappen ble avlyst. Dermed var det å komme seg til Værnes så fort som mulig.
Hun kom seint lørdag kveld og gikk andre-etappen for Oppdal etter at Silje hadde levert en god førsteetappe og kom inn som nummer to bak Tromsøs Anna Vikan.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk en svært god andre-etappe for Heming, men Astrid Øyre Slind klarte å bite tennene sammen og hang godt med inn til veksling.

På den tredje etappen var det ingen tvil om hvor NM-gullet skulle havne. Lillesøster Kari var suveren og sikret Oppdal IL NM-gullet 2019.

Fjorårets vinnerlag, IL Varden Meråker, greide en fin fjerdeplass. Fra venstre Kathrine Rolsted Harsem, Anniken Jørgensen og Astrid Stav. Foto: Andreas Reitan

Varden 4

Vardens førstelag vant stafetten i 2018, men det ble for tøft for det unge Varden-laget å nå helt til topps denne gang. Likevel, gode etapper av både Astrid Stav og Anniken Jørgensen sørget for at Kathrine Harsem hadde en fair sjanse til å spise plasser på siste-etappen. Og det gjorde hun, Kathrine sørget for at Varden tilslutt greide en flott 4.-plass.

Byåsen 8

Byåsen ILs førstelag ble nummer 8.
Laget bestod av Hanne Wilberg Rofstad, Julie Myhre og Ingvild Larsen Mikaelsen.

Hør intervju med Kari, Astrid og Silje Øyre Slind

Komplette resultater

https://www.langrenn.com/getfile.php/4380184.92.tiajwza7mwbiiq/nm-meraker-resultat-stafett-kvinner-2019.pdf

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...