ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Grønt og rødt i gata

RØDT OG GRØNT I GATA: Valgkampen i full gang på Røros Foto: Per Magne Moan

Valgkampen er i gang også på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Med Senterpartiets grønne parasoll på ene siden av gata og Arbeiderpartiets røde banner vaiende på den andre siden , var det onsdag godt gjort, om ikke umulig, å passere uten å legge merke til at valgkampen til høstens lokalvalg er i gang. I tillegg vrimlet det av røde og grønne t-skjorter og ikke minst røde roser.

Senterpartiets ordførerkandidat på Røros, Guri Heggem, hadde fått besøk av partiets nestleder, Ola Borten Moe, mens Arbeiderpartiets ordførerkandidat Isak Veierud Busch var vert for fylkesordfører Tore O Sandvik og stortingsrepresentant Trond Giske.

Begge leire hadde flere oppdrag utover dagen, Giske og Sandvik skulle til Ålen, mens Borten Moe skulle til Selbu og besøke Selbuhus.

Hør intervju med Ola Borten Moe og Guri Heggem her:

Ola Borten Moen og Guri Heggem fra Senterpartiet

Hør intervju med Arbeiderpartiets ordførerkandidat på Røros, Isak Veierud Busch, fylkesordfører Tore O Sandvik og stortingsrepresentant Trond Giske her:

Tore O Sandvik, Isak Veierud Busch og Trond Giske.

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Meråker, Anne-Karin Langsåvold var også på Røros i anledning valgkampåpninga. Hun er født på Røros sykehus og begge foreldrene er ålbygger. Hør intervju her:

Ordførerkandidat for Meråker AP, Anne-Karin Langsåvold

Nøkkelord

ANNONSE