Nea Radio

Gratis ferie for barn

Gratis ferie:I uke 28 kan barn få en gratis ferieuke på Patrusli Gård. Her kan man blant annet kose med sauene på gården. Foto: Runar Kjøsen

På Patrusli Gård, ved bredden av Stugusjøen kan barn få en gratis ferieuke i sommer. Der kan man være en del av gårdslivet med mange flotte opplevelser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2020 kl 22:27

I sommer kan inntil åtte barn få en gratis uke i sommerferien på Patrusli Gård i Stugudalen. Gården ligger med fin beliggenhet like ved Stugusjøen.

- Vi som er en godkjent Inn På Tunet-gård har fått midler så vi kan gi et tilbud til åtte barn gjennom disse dagene, helt gratis. Da er de her og får være med på forskjellige aktiviteter, sier Siri Aas som er driver ved Patrusli Gård.

Godt samarbeid

- Inn På Tunet er velferdstjenester på gård, blant annet for barn og unge, forteller Trude Refsås fra Inn På Tunet.

Gårdene i samvirket tilbyr opphold og aktiviteter for både unge og eldre, demente. Men også gjennom rus og psykiatri, forteller Aas.

Sammen med Jensgården i Gressli er Patrusli en av to Inn På Tunet-gårder i Tydal. De gir også en del gode tilbud til innbyggere, blant annet i Selbu. Og Aas forteller om et godt samarbeid mellom de to gårdene.

Mange aktiviteter

Gårdsoppholdet skjer i uke 28, og oppholdet på gården strekker seg fra mandag til torsdag. Her kan man være med å stelle og kose med dyrene. I tillegg skal man ri på hest, fiske, dra på fjellturer og grille pølse i lavvoen.

På Patrusli skjer det også mye gjennom sommeren. Både halv - og heldagsturer med hest gjennom hele sesongen, og Aas ønsker alle velkommen til gården.

I avspilleren kan du høre Trude Refsås fra Inn På Tunet og Siri Aas fra Patrusli Gård fortelle om ferieuken som tilbys til barn, helt gratis.

Trude Refsås fra Inn På Tunet og Siri Aas fra Patrusli Gård forteller om ferieuken som tilbys til barn, helt gratis.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...