ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Gratis ferie for barn

Gratis ferie:I uke 28 kan barn få en gratis ferieuke på Patrusli Gård. Her kan man blant annet kose med sauene på gården. Foto: Runar Kjøsen

På Patrusli Gård, ved bredden av Stugusjøen kan barn få en gratis ferieuke i sommer. Der kan man være en del av gårdslivet med mange flotte opplevelser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2020 kl 22:27

ANNONSE
Annonse

I sommer kan inntil åtte barn få en gratis uke i sommerferien på Patrusli Gård i Stugudalen. Gården ligger med fin beliggenhet like ved Stugusjøen.

- Vi som er en godkjent Inn På Tunet-gård har fått midler så vi kan gi et tilbud til åtte barn gjennom disse dagene, helt gratis. Da er de her og får være med på forskjellige aktiviteter, sier Siri Aas som er driver ved Patrusli Gård.

Godt samarbeid

- Inn På Tunet er velferdstjenester på gård, blant annet for barn og unge, forteller Trude Refsås fra Inn På Tunet.

Gårdene i samvirket tilbyr opphold og aktiviteter for både unge og eldre, demente. Men også gjennom rus og psykiatri, forteller Aas.

Sammen med Jensgården i Gressli er Patrusli en av to Inn På Tunet-gårder i Tydal. De gir også en del gode tilbud til innbyggere, blant annet i Selbu. Og Aas forteller om et godt samarbeid mellom de to gårdene.

Mange aktiviteter

Gårdsoppholdet skjer i uke 28, og oppholdet på gården strekker seg fra mandag til torsdag. Her kan man være med å stelle og kose med dyrene. I tillegg skal man ri på hest, fiske, dra på fjellturer og grille pølse i lavvoen.

På Patrusli skjer det også mye gjennom sommeren. Både halv - og heldagsturer med hest gjennom hele sesongen, og Aas ønsker alle velkommen til gården.

I avspilleren kan du høre Trude Refsås fra Inn På Tunet og Siri Aas fra Patrusli Gård fortelle om ferieuken som tilbys til barn, helt gratis.

Trude Refsås fra Inn På Tunet og Siri Aas fra Patrusli Gård forteller om ferieuken som tilbys til barn, helt gratis.

Nøkkelord

ANNONSE