Nea Radio

Flytter:

Granbykonferansen flytter til Drammen

GRANBYKONFERANSEN: Den fjerde Granbykonferansen startet med "Kvelden før" i låven på Granby Gård. Foto: Andreas Reitan

Granbykonferansen i 2020 arrangeres for siste gang i Selbu. Fra 2021 arrangeres konferansen som Granbykonferansen i Drammen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Neste års Granbykonferanse blir den femte og siste som arrangeres i Selbu. Fra 2021 flytter konferansen og blir til "Granbykonferansen i Drammen, "Mennesker på vandring", under ledelse av Sylo Taraku, kjent foredragsholder fra de to siste konferansene i Selbu, og med Sturla Berg-Johansen som konferansier.

- Vi som har stått i spissen for oppbyggingen, utviklingen og gjennomføringen av konferansen er stolt over det produktet vi har skapt, og glad for at Sylo Taraku med sin kompetanse og bakgrunn vil videreføre og videreutvikle konferansen i en flerkulturell by som Drammen, sier Inger Granby på vegne av arrangementskomiteen.

2020-utgaven klar

Granbykonferansen 2020 blir altså den siste i Selbu. Programmet for "Mennesker på vandring" i Selbu har "Integrering i bygd og by" som hovedtema.

- Programmet er på plass med foredragsholdere og kultur på høyt faglig nivå. De fire tidligere konferansene har alle vært utsolgt med topp evaluering, og konferansen i 2020 blir like god, om ikke bedre, sier Inger Granby.

- Målsettinga med årets konferanse er å se dagens innvandring i et historisk og nåtids perspektiv - vår egen utvandring i lys av dagens innvandring. Uten fortid, ingen framtid. Det er i fortida vegen inn i framtida starter, sier Granby.

April 2020

Konferansen støttes økonomisk av Selbu kommune, Selbu Sparebank og næringslivet ved kjøp av såkalte Hæfr-billetter. Hæfr-billett er en konferanseplass som gis bort til en frivillig på grasrota.
De to første åra ble konferansen arrangert på Peder Morset folkehøgskole, de to siste åra på Selbusjøen Hotell & Gjestegård, med «Kvelden Før» på Granby Gård. Konferansen i 2020 blir som de to foregående arrangert på Selbusjøen Hotell & Gjestegård og på Granby Gård.

"Kvelden før" arrangeres 21. april og konferansedagen 22. april 2020.

Dyktige forelesere

Blant foredragsholderne på konferansen i 2020 finner vi blant annet Anne Beate Tvinnereim og Ivar Flaten.
Anne Beathe Tvinnereim er nestleder i Senterpartiet og fylkesråd for klima og miljø i Viken. Hun er utdannet statsviter og var statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet i perioden 2011 – 2013. Hun har et sterkt engasjement for integrering og har blant annet sittet i Agenda-utvalget som har utgitt rapporten. «Ti bud for bedre integrering».

Ivar Flaten er sogneprest i Fjell menighet i Drammen. Han er sterkt involvert i dialogarbeid og kjent for det årlige arrangementet Drammen Sacred Music Festival. Han er blant annet vinner av kulturprisen i Drammen kommune og vinner av den nasjonale «Ikkevolds-prisen» for sin brobygging mellom folk fra ulike kulturer og religioner.

- Begge disse foredragsholderne har et nært samarbeid med Sylo Taraku. Og Sturla Berg-Johansen stiller igjen som konferansier, noe vi er glade for, sier Inger Granby.

INGER & STURLA: Inger Granby og Sturla Berg-Johansen har kjent hverandre i mange år. Også denne gang samarbeider de om Granbykonferansen. Foto: Andreas Reitan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...