Nea Radio

Selbu:

Granby AS kjøper næringsareal i sentrum

Foto: Ola Bjerken

I en pressemelding skriver Selbu kommune at det nå er inngått en opsjonsavtale med Granby Næring AS.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2021 kl 17:26

I pressemeldingen som ble sendt ut 12. mai står det følgende:

"Selbu kommune har i dag inngått opsjonsavtale med Granby Næring AS (som eies 50 % av Granby AS og 50 % av HKS Holding AS v/Knut Eidem) for følgende eiendommer i sentrum : gnr/bnr 67/77, 67/64, 68/4, 67/74 og 68/21. Opsjonen er i utgangspunktet på 3 år og dersom opsjonen tiltres vil Granby Næring AS kjøpe nevnte eiendommer av Selbu kommune. I første omgang vil inngåelse av denne opsjonsavtalen sikre at Granby Næring AS kan gå videre med konkret planlegging av utvikling i området.

Området er på til sammen 14 dekar og omfatter bl.a. eiendommene «Biltomta» og «Mesta som Selbu kommunestyre har vedtatt skal selges med formål å skape utvikling av ny virksomhet i tråd med reguleringsplanen for området.
Partene har forut for opsjonsavtalen hatt svært konstruktive og gode samtaler vedrørende utvikling av Selbu Sentrum. Selbu kommune har valgt å inngå opsjonsavtale med Granby Næring AS fordi de virker å være en seriøs utviklingsaktør med både evne og vilje til å utvikle nevnte eiendommer – så vel som andre eiendommer i Selbu – på en måte som langt på vei er sammenfallende med de interesser Selbu kommune har for utviklingen av Selbu sentrum. Det er enighet om å legge vedtak av 19. april i Selbu kommunestyre til grunn for videre utvikling, og Granby Næring AS har i samtalene med kommunen vist at de er opptatt av en helhetlig sentrumsutvikling. Selbu kommune føler seg trygg på at dette også vil komme til syne når de etter hvert får konkretisert sine utviklingsplaner. Partene er også enige om å ha tett samarbeid i den videre utviklingsprosessen. Så langt som det praktisk lar seg gjennomføre vil også partene involvere øvrige eiendomsbesittere og forretningsdrivende i Selbu Sentrum.

Selbu kommune ønsker Granby Næring AS lykke til i videre arbeid med planlegging for utvikling av nevnte eiendommer, og ser frem til videre konstruktivt samarbeid med mål om helhetlig og god utvikling av Selbu sentrum."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...