Nea Radio

Ski-VM:

Granåsen får 180 millioner til ski-VM 2025

MILLIONDRYSS: Venstre-leder Trine Skei Grande og Erling Moe fra Trondheim Venstre og gleder seg over mulig milliondryss til Granåsen. Foto: Jøte Toftaker (NRK)

Regjeringa bevilger 180 millioner kroner til utbygging av Granåsen dersom ski-VM 2025 blir lagt til Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I ei pressemelding heter det at utbygginga av Granåsen vil modernisere anlegget og særlig hoppbakkene, ikke bare for ski-VM, men for mange år fram i tid.

Totalrammen for utbygginga i Granåsen kan bli på én milliard kroner, men summen er ikke endelig avklart.

– I dag har regjeringa sagt at vi bevilger 180 millioner kroner for å få VM til denne bakken og arenaen. Det er den største bevilgningen som noensinne er gitt til et arrangement. Nå håper jeg Trøndelag får et godt dytt for at Trondheim skal få arrangementet, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) til NRK.

Forutsetningen for at Kulturdepartementet gir Trondheim kommune og Granåsen tilsagn om millionene er at ski-VM i nordiske grener 2025 faktisk blir lagt til Trondheim.

Trondheim har ennå ikke ikke formelt blitt utpekt som arrangør av mesterskapet, men er eneste søker.

FIS-kongressen i Thailand i slutten av mai 2020 tar den endelige avgjørelsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...