Nea Radio

Gründerpris til Stjørdals-firma

Årets Gründer, Roger Gullikstad sammen med de andre kandidatene. Foto: Hroar Wold Nordhaug

I hard konkuranse ble Roger Gullikstad og hans GreenFox i dag kåret til Årets Gründer av Stjørdal Næringsforum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2018 kl 15:43

Gründerpris

Onsdag ble Årets Gründer ble kåret under Stjørdal Næringsforums forsprangskonferanse.
Prisen skal rette seg mot personer eller virksomheter som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet.
Næringsforumet har som mål at prisen skal stimulere til økt nytenkning og nyskapning, og bidra til å utvikle en positiv «gründerånd».

Tre nominerte

Tre bedrifter var nominert til prisen og fikk tre minutter hver til å presentere seg selv og sitt produkt.
Først ut av de tre var Brassybra med nyvinningen stroppeløs BH. Som de eneste i verden har de en tape som imiterer huden og er dermed løsningen for kvinner som ønsker å gå i stroppeløse kjoler.
Neste var Jentene på tunet, representert ved Eivind Aune. Sjokoladeprodusenten fra Selbu startet i 2009 og skal nå utvide med nye lokaler.

Teknologisk vinner

Den siste som fikk presentere seg var altså GreenFox Electro AS ved Roger Gullikstad. Greenfox er Gullikstads nyeste firma i en rekke av flere firma han har startet opp. Mest kjent er han nok for å ha utviklet Q-Freebrikken. GreenFox produserer måle- og styresystemer for industrien.
Roger Gullikstad stakk av med seieren og kan med det kalle seg Årets Gründer 2018.

Årets Gründer, Roger Gullikstad sammen med de andre kandidatene. Foto: Hroar Wold Nordhaug

Hør intervju med Roger Gullikstad

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...