Nea Radio

Godt nyttår

Nea Radio ønsker lesere, lyttere, venner og alle andre et riktig godt nytt år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.12.2020 kl 21:40

2020 vil gå over i historien som et tungt og vanskelig år for mange.

Året har vært preget av pandemien, som nå i romjula har herjet på sitt aller verste. Og blant de hardest rammede områdene i landet akkurat nå, finner vi flere trønderske kommuner.

Heldigvis er de første vaksinene satt, noe som forhåpentligvis gjør fremtidsutsiktene lysere. Men fremdeles er den nasjonale dugnaden for å få bukt med situasjonen, så langt fra over.

I det vi nærmet oss overgangen til året der alt forhåpentligvis skal bli så mye bedre, kom nyheten om raset på Romerike.

I skrivende stund er det ikke kommet melding om omkomne, men det er fremdeles ti personer som er savnet i raset.

Alt av riksmedier har byttet ut korona med direktesendinger fra rasstedet i Gjerdrum kommune. Redningsaksjonen pågår for fullt og mange titalls familier er evakuert og vil måtte tilbringe de nærmeste ukene helt andre steder enn i hjemmene sine.

La oss håpe redningsmannskapene lykkes til fulle med sitt arbeid og at alle savnede kommer til rette i god behold. De materielle skadene kan alltids erstattes.

Med dette vil jeg på vegne av alle oss i Nea Radio ønske hele Trøndelag et riktig godt nytt år. Hold god avstand, både til fyrverkeri og folk fra andre kohorter.

Mvh

Per Magne Moan
Konstituert redaktør

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...