Nea Radio

Godt fornøyd med Olsokdagene

STIKLESTAD: En enorm arena for videre historisk utvikling. Foto: Espen Storhaug

43.500 besøkte årets Olsokdagene på Stiklestad. 11.000 besøkte Spelet om Heilag Olav. Det er en nedgang på 3000 besøkende fra 2017.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.07.2018 kl 13:47

– Vi er godt fornøyd med besøket under Olsokdagene på Stiklestad, men skulle gjerne hatt vesentlig flere på spelet, sier Turid Hofstad, direktør ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter.

Hofstad legger til at hun er veldig godt fornøyd med det kunstneriske i årets versjon av spelet og at programmet forøvrig på Olsokdagene har gått veldig bra.

Flere besøkende på talerstolprogrammet og konserter

– Vi har sjelden eller aldri hatt så stor pågang på enkeltstående arrangementer under Olsokdagene. Det har vært fullsatte og utsolgte arrangement alle dagene i løpet av uka, forteller Hofstad. Totalt er det en økning på 1200 besøkende på konserter og talerstolprogrammet.

– Det har vært fantastisk stemning på Stiklestad hele Olsoksuka, med strålende olsoksvær, fornøyde frivillige, publikum og artister, sier Hofstad.

DRAMATISK på Stiklestad også i år. Foto: Espen Storhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...