Nea Radio

God sommer for Selbusport'n

Ole Johan Øyasæter er svært fornøyd med sommeren på Selbusport'n Foto: Ola Bjerken

Korona til tross, Ole Johan Øyasæter er svært fornøyd med omsetningen for juni og juli.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi var svært spente i mars på hvordan dette ville gå. Det var en dårlig periode i starten av mars og i påska, men vi har hatt en bra sommer, sier Ole Johan Øyasæter, som legger til at Selbusport'n har kommet godt ut av koronakrisen

Hvordan vil du si omsetningen har vært i sommer i forhold til i fjor?

– Juni hadde en bra økning og juli en svært god økning, så totalt sett en bra økning sammenlignet med samme tid i fjor.

Hyttenæringen i Selbu vokser, er det noe dere legger merke til?

– Vi ser helt klart at hyttefolket er blitt enda flinkere til å bruke lokalt næringsliv, så det er noe vi setter stor pris på, sier Ole Johan Øyasæter, som håper på en fin høst for jakt og en skikkelig fin vinter.

Hør intervjuet med Ole Johan Øyasæter her:

Onsdag 26.08 var Lyd og Tele utenfor Selbusporten med jaktradiostand. De merket et jevnt innrykk hele dagen av ivrige jegere fra dalføret.

Hør intervju med Kjartan Juul-Røstum fra Lyd og Tele her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...