Nea Radio

Glitrende gutter med glam

MGP: Hommelvik mannskor inviterer til sin helt særegne utgave av Melodi Grand Prix. Foto: Privat

Hvem blir vinneren av den lokale versjonen av verdens største musikkonkurranse? Hommelvik Mannskor inviterer til slagerfest!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Akkurat slik TV-publikummet får stemme på sin favoritt under den store finalen av Eurovision Song Contest, får også publikum i Bruket kulturhus være med på å stemme på den de mener bør vinne, heter det i en pressemelding fra Hommelvik Mannskor. 14 lokale og regionale deltagere har håp om å ta hjem seieren og trofeet som vinner av Eurovisjon Hommelvik 2019.

Det er femte gang en konsert av dette formatet arrangeres i Bruket kulturhus den 5. og 6. april. Tidligere har kjente slagere fra fjern og nær vært representert på scenen i Nygaardsvoldsalen. Mannskoret har i år hatt fokus på å gjøre utvalget av låter enda mer variert enn tidligere. Det blir noe både for trofaste TV-seere som husker tilbake og har fulgt Eurovision siden 1960-tallet, og for nye generasjoner musikkelskere som har kommet til i de senere tiårene. Med Hommelvik mannskor kan du forvente det uventede, og med en gjeng som absolutt ikke er redd for å by på seg sjøl er det åpent for både overraskelser av flere slag på en slik kveld.

Publikum i salen skal få stemme på sin favoritt på scenen, men det er ikke publikum som har all makt. Publikumsstemmene teller riktignok 50 % i den totale sammenhengen, men de må dele stemmemakten med en variert og sammensatt jury. Årets jury, som er ulik både fredag og lørdag, består av kjendiser av både lokalt og nasjonalt format. Hva juryen stemmer er helt i det blå, her er det kun den enkeltes preferanser og smak som avgjør.

Hommelvik mannskor har med seg Rune Solli på laget til å lede showet som konferansier. Rune er en konferansierattraksjon. Han befinner seg virkelig i sitt rette element på scenen under Eurovisjon Hommelvik, med musikk han liker og et show han brenner for. Rune som konferansier i full blomst må oppleves.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...