Nea Radio

Nea Radio

Gleder seg til nye oppgaver

Spennende: Marit Helene Stigen gleder seg til å ta fatt på jobben som lufthavnsjef på Værnes. Foto: Anne Gundersen

– Dette blir veldig spennende men det er også vemodig å si farvel til gode kollegaer på lensmannskontoret sier den nye lufthavnsjefen, Marit Helene Stigen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Marit Helene Stigen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver når hun tiltrer jobben som lufthavnsjef på Værnes i februar.

- Jeg har hatt gleden av å treffe en rekke av mine nye kollegaer de siste dagene og dette virker veldig spennende. Hun sier videre at det også er mye å lære.

- Jeg har en god opplæringspakke som venter meg og kommer også til å reise rundt på de andre flyplassene i Avinorsystemet for å se hvordan de gjør det der.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Vemodig

Stigen sier at det er trist å si farvel til gode kollegaer ved Stjørdal lensmannskontor.

– Det var en ganske vemodig opplevelse å gi beskjed på morgenmøtet om at jeg skal slutte, sier hun.

– Jeg har vært der lenge og vi har lyktes med å gjøre en god jobb sammen i et godt arbeidsmiljø. Heldigvis vil vi få mye med hverandre å gjøre også fremover.

Likhetstrekk

Den nye lufthavnsjefen sier at det er mye i jobben som tjenesteenhetsleder hun kan dra veksler på når hun tiltrer sin nye stilling.

– I politiet jobber vi opp mot innbyggerne og samfunnsaktører og det samme vil gjelde for meg framover. Også når det gjelder ledelse vil det være mye som er likt, mener Stigen

Uniformløs

Dette blir første gang Marit Helene Stigen går på jobb uten uniform.

– Ja, det blir en ny utfordring, ler hun.

– Nå må jeg faktisk begynne å tenke på hva jeg skal ha på meg om morgenen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...