Nea Radio

Nea Radio

Gleder seg til å gyve løs på Elden

Foto: Arkivfoto

Har aldri jobbet med historisk musikkspill tidligere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne uka kunne ledelsen for musikkteateret Elden på Røros røpe at neste års musikalske leder er Skjalg Mikalsen Raaen - kanskje best kjent for mange som gitaristen til Åge Aleksandersen.

Raaen sier til Nea Radio at han tok utfordringa fra regissør Catrine Telle på strak arm og takket ja til jobben som ansvarlig for musikken i 2018-utgaven av Elden. Han har aldri jobbet med spel før, men har god erfaring fra musikaler og musikkteater - blant annet fra Trøndelag Teater.

Skjalg så Elden for første gang i sommer og er imponert av det han så og hørte. Hva han skal gjøre fram til neste års oppsetting vil han ikke si så mye om ennå. Verken det musikalske eller om han kommer til å hente inn nye musikere, er ting han ennå ikke har tatt stilling til.

Raaen har i mange år spilt i Sambandet - det faste bandet til Åge Aleksandersen og på spørsmål om hva som skjer om Åge legger ut på turné i juli/august neste år, så har den nye musikalske lederen allerede avklart det med ledelsen i Elden.

– Førsteprioritet er og blir Åge, som jeg har spilt med i hele mitt voksne liv. Det var en forutsetning for at jeg takket ja til denne jobben at den lar seg kombinere med eventuelle jobber med Sambandet, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...