Nea Radio

Glatt!

GLATT: Politiet advarer mot svært glatte veger i Sør-Trøndelag lørdag formiddag. Foto: Per Magne Moan

- Kjør forsiktig! Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordring fra vegtrafikksentralen. Også politiet advarer mot svært glatte veger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2017 kl 16:19

- Regn, underkjølt regn og svært glatte veger- Det er rapportene fra flere steder i Trøndelag.

To personer er bekreftet omkommet i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Heimsjøen i Snåsa. Også andre steder har det vært utforkjøringer og trafikkuhell. To biler frontkolliderte på Fv 17 ved Skage i Namdalen. En satt fastklemt, og to personer ble kjørt vekk i ambulanse, melder politiet på twitter.

Underkjølt regn

- Entreprenørene er klar over at det er glatt. De er allerede ute og strør, men underkjølt regn gjør det svært vanskelig fra morgenen i dag, sier Ingvild Stabell Bredeland ved Vegtrafikksentralen til Nea Radio. - Hvis du ikke absolutt må kjøre bil i dag, så la den stå, er oppfordringa hennes.

Lyttere har ringt Nea Radio og fortalt om ekstremt glatte veger i Selbu. - Speilblankt på 705 fra Selbu til Hilmobrua, litt bedre jo lenger opp en kommer, forteller en lytter.

GLATT: Politiet advarer mot svært glatte veger i Sør-Trøndelag lørdag formiddag. Foto: Per Magne Moan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...