ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stjørdals-Blink - Sogndal onsdag klokken 18.00

Gjør endringer i laget før sesongens første hjemmekamp

Trener Tom Dent sier Stjørdals-Blink ikke forventer å tape på hjemmebane før onsdagens kamp mot Sogndal. Foto: Stjørdals-Blink fotball

Kampen mot Sogndal er ventet å bli tøff. Likevel er Runar Hauge på Stjørdals-Blink klar på at laget blir skuffet om de taper på hjemmebane og trener Tom Dent gjør flere endringer i lagoppstillingen for å være best mulig rustet til onsdagens kamp etter at flere spillere er ute med skade.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Et klart og tydelig ja er svaret på om trener Tom Dent vil gjøre endringer i morgendagens lagoppstilling før kampen mot HamKam. Hvordan lagoppstillingen vil bli ønsker han imidlertid ikke å si noe om i dagens pressekonferanse.

- Jeg har sagt siden dag en at vi har ett helt lag og at jeg kommer til å bruke hele laget, men hvilke endringer som blir gjort får dere ikke vite før i morgen, sier Dent.

Tar med seg det gode fra kampen mot HamKam

De har forberedt seg til morgendagens mot Sogndal kamp ved å evaluere innsatsen fra 0-3 tapet mot HamKam.

- Resultatet er helsvart men vi gjør mye bra, og vi sitter igjen med et inntrykk av at vi spiller en bedre kamp enn det resultatet sier, forklarer spiller Runar Hauge.

Han presiserer at de må være mer på i de viktige situasjonene og at de ble hardt straffet av HamKam som var gode på både dødball og kontringer.

- Vi er fornøyde om vi tar tre poeng, tar vi ett poeng er det ok, men taper vi så er vi misfornøyde, sier Hauge.

ANNONSE