Nea Radio

Gjør det gjerne igjen

Klar for mer: Margit Elverum har vært kontorleder under landsskytterstevnet i Stjørdal. – Dette har jeg skikkelig lyst å gjøre igjen, sier hun. Foto: Anne Gundersen

Fredag avsluttes det som beskrives av mange som tidenes landsskytterstevne. – Dette har vært en helt fantastisk opplevelse, sier kontorleder Margit Elverum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2018 kl 15:33

LS2018 avsluttes i dag fredag og det enorme arrangementet høster ros fra alle hold.

– Dette har vært en helt overveldende opplevelse, sier kontorleder Margit Elverum på tampen av landsskytterstevnet.

– Jeg har nesten ikke ord for hvor fantastisk det har vært å være en del av dette, sier hun og vektlegger både hovedkomiteen og de frivillige.

– Vi har vært et helt fantastisk lag!

– Det blir nok godt å slappe litt av når vi nå blir ferdige, men det blir litt tomt også, innrømmer hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Bare ros

Samtlige besøkende Nea Radio har snakket med, har ikke kunnet få rose årets landsskytterstevne nok. 12,5 tonn mat har mettet gjester i restaurantteltet, tusenvis av campinggjester har campert i hele regionen og ikke minst har konkurransene forløpt uten problemer.

– Hovedkomiteen har jobbet lenge og grundig med dette og det er det vi ser resultatet av nå, sier Elverum.

Klar for det meste

Ikke minst mener Elverum at denne erfaringen har gjort Stjørdal trygg på at store arrangementer er noe kommunen, og regionen forøvrig, fikser på en utmerket måte.

– Vi har fått en helt uvurderlig erfaring nå og det skal vi ta med oss. Jeg er har i hvert fall veldig lyst til å fortsette å jobbe med denne typen arrangement og håper at jeg får anledning til det, smiler Margit Everum.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...