Annonse
Nea Radio

Gjev pris til Selbu Taekwon-Do klubb

Selbu TaekWon-do klubb er samlet til treninger igjen etter noen måneders pause. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbu Sparebank har tildelt årets inkludering- og integreringspris til klubben.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2020 kl 20:19

Annonse

- Selbu Sparebank ønsker å integrere sosiale og miljømessige hensyn i den daglige driften når det gjelder lokalmiljøet, og hedrer derfor lokale lag som legger vekt på inkludering og integrering i sine aktiviteter, sier Anne Garberg Gresseth i Selbu Sparebank.

- Selbu Taekwon-Do klubb er en verdig vinner av årets inkludering- og integreringspris 2020, og tildeles prosjektmidler på kr. 20.000,- til innkjøp av nye drakter og utstyr for nybegynnere, sier konstituert banksjef Solfrid Flønes.

Hør reportasjen lenger ned i saken.

Fra venstre..: Instruktør Geir Ove Rønsberg, markedsansvarlig i Selbu Sparebank Anne Garberg Gresseth, Gunnar Kvarme og Finn Håkon Sollie. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Om selve prisen:

- Årets prismottaker er kåret blant de om lag 100 søknadene om gaver og prosjektmidler som banken har fått fra lag og organisasjoner i Selbu og Tydal i år.

- Prisen går til et lag som har utmerket seg spesielt i arbeidet med inkludering og integrering i Selbu, og har det som en naturlig del av sin aktivitet.

Eksempler på dette er:

- Paraidrett, tilrettelegging for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse

- Nybegynnertrening integrert gruppe, i samarbeid med Peder Morset folkehøgskole

- Tilrettelegger for fremmedspråklige mennesker med tilknytning til bygda

- Utlån og gjenbruk av drakter til nybegynnere

- Dette er en praksis som klubben ønsker å videreutvikle i årene framover. Det vil skape aktivitet, tilhørighet og stolthet av å være et inkludert medmenneske i et verdiforankret idrettsfellesskap.

Nøkkelord

Annonse