Nea Radio

Gjev pris til Selbu Taekwon-Do klubb

Selbu TaekWon-do klubb er samlet til treninger igjen etter noen måneders pause. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbu Sparebank har tildelt årets inkludering- og integreringspris til klubben.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2020 kl 20:19

- Selbu Sparebank ønsker å integrere sosiale og miljømessige hensyn i den daglige driften når det gjelder lokalmiljøet, og hedrer derfor lokale lag som legger vekt på inkludering og integrering i sine aktiviteter, sier Anne Garberg Gresseth i Selbu Sparebank.

- Selbu Taekwon-Do klubb er en verdig vinner av årets inkludering- og integreringspris 2020, og tildeles prosjektmidler på kr. 20.000,- til innkjøp av nye drakter og utstyr for nybegynnere, sier konstituert banksjef Solfrid Flønes.

Hør reportasjen lenger ned i saken.

Fra venstre..: Instruktør Geir Ove Rønsberg, markedsansvarlig i Selbu Sparebank Anne Garberg Gresseth, Gunnar Kvarme og Finn Håkon Sollie. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Om selve prisen:

- Årets prismottaker er kåret blant de om lag 100 søknadene om gaver og prosjektmidler som banken har fått fra lag og organisasjoner i Selbu og Tydal i år.

- Prisen går til et lag som har utmerket seg spesielt i arbeidet med inkludering og integrering i Selbu, og har det som en naturlig del av sin aktivitet.

Eksempler på dette er:

- Paraidrett, tilrettelegging for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse

- Nybegynnertrening integrert gruppe, i samarbeid med Peder Morset folkehøgskole

- Tilrettelegger for fremmedspråklige mennesker med tilknytning til bygda

- Utlån og gjenbruk av drakter til nybegynnere

- Dette er en praksis som klubben ønsker å videreutvikle i årene framover. Det vil skape aktivitet, tilhørighet og stolthet av å være et inkludert medmenneske i et verdiforankret idrettsfellesskap.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...